פרוגמטי
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
יצא לכם לאחרונה לטגן כמות גדלה של חצילים?
מכינים מראש עם בקבוק או שניים של שמן?
לא עוד!
הנה שיטה שתחסוך לכם שמן ותקצר את זמן הטיגון בהרבה.
מטגנים כמות של מחבת בצורה רגילה ולאחר מכן מוציאים את החצילים לתוך צלחת או תבנית (ללא נייר סופג).
מניחים פרוסת חציל לא מטוגנת ומעליה פרוסה שיצאה עכשיו מהמחבת ומעליה שוב פרוסה לא מטוגנת וכן הלאה.
(אני הכנסתי בינתים עוד נגלה רגילה, כדי לחסוך זמן).
כיוון שחצילים לפני טיגון הם כמו ספוג, אז הם סופגים ביעילות רבה את השמן שיוצא עם החצילים וזה חוסך המון שמן וזמן.
לשם דוגמא: לאחר הסיבוב הראשון בצורה הרגילה, הייתי צריך למלא את המחבת שוב. ולאחר מכן טיגנתי עוד 7 סבבים בלי להוסיף שמן.
שבת שלום!
מכינים מראש עם בקבוק או שניים של שמן?
לא עוד!
הנה שיטה שתחסוך לכם שמן ותקצר את זמן הטיגון בהרבה.
מטגנים כמות של מחבת בצורה רגילה ולאחר מכן מוציאים את החצילים לתוך צלחת או תבנית (ללא נייר סופג).
מניחים פרוסת חציל לא מטוגנת ומעליה פרוסה שיצאה עכשיו מהמחבת ומעליה שוב פרוסה לא מטוגנת וכן הלאה.
(אני הכנסתי בינתים עוד נגלה רגילה, כדי לחסוך זמן).
כיוון שחצילים לפני טיגון הם כמו ספוג, אז הם סופגים ביעילות רבה את השמן שיוצא עם החצילים וזה חוסך המון שמן וזמן.
לשם דוגמא: לאחר הסיבוב הראשון בצורה הרגילה, הייתי צריך למלא את המחבת שוב. ולאחר מכן טיגנתי עוד 7 סבבים בלי להוסיף שמן.
שבת שלום!