הכוונה לא הייתה אליך באופן ספציפי! הכל בסדר!למה החלטת שאני נוסע במדרכה????
הכוונה הייתה לחוויה שחווה כל הולך רגל מידי פעם מרוכבים לא זהירים.
הכוונה לא הייתה אליך באופן ספציפי! הכל בסדר!למה החלטת שאני נוסע במדרכה????
אופניים חשמליות זה כלי רכב לכל דבר ועניין, ואני נוהג בו בזהירות רבה. לכן הפריע לי האיזכור בקשר אליי.הכוונה לא הייתה אליך באופן ספציפי! הכל בסדר!
הכוונה הייתה לחוויה שחווה כל הולך רגל מידי פעם מרוכבים לא זהירים.
הרוב פה מתלוננים על הפעמים שזה משהו קטנטןשוב, הכל בפרופורציה, אם זה היה כלום, משהו קטנטן, זה משהו אחר. אבל במצב רציני.... יש לזה תוצאות.
זה היה בטעות, אוקיי. על טעויות מתנצלים ומפייסים.
זהו שלא.....הרוב פה מתלוננים על הפעמים שזה משהו קטנטן
כשזה משהו רציני אני מניח שבן אדם נורמלי עוצר
בהצלחה תהנה במקלחת הקרהמעדיף לקבל עשר שפריצים מרכב, מנהג לא זהיר שנוסע בכביש!
ולא להינצל בעור שיניי ברגע האחרון מרוכב אופניים חשמליים שחותך אותי במדרכה.
אני מדליק על חום והאדים מפשירים תוך רגע חבל לסבול סתם תנסוהם לא יושבים במכונית ממוזגת על חום, אלא על קור,
כדי לנטרל את האדים שנמצאים על כל החלונות ואינם מאפשרים להם לראות שום דבר ממטר,
הם מדליקים מזגן על קור, קופאים, אבל לפחות מצליחים פתאום לראות הולכי רגל,
ולהבין להאט..
אבל זה לוקח זמן עד שהאדים מפשירים..
קרה לי בעבר בהחלט תענוג מפוקפק. עמדתי במעבר חצייה כמובן עם שלולית מים מגיע נהג דוהר לו אני מטה את המטריה לכיוון הכביש שאפילו אם לא עוצר לפחות שיאט יצא מהרכב צעק כמעט גם הרים ידים. יש גם אנשים כאלו.עד שלא יצא מהרכב איזה עבריין..... ממליץ להימנע מהתענוג.....
זה עוד תופעה שצריך לעוקרה...קרה לי בעבר בהחלט תענוג מפוקפק. עמדתי במעבר חצייה כמובן עם שלולית מים מגיע נהג דוהר לו אני מטה את המטריה לכיוון הכביש שאפילו אם לא עוצר לפחות שיאט יצא מהרכב צעק כמעט גם הרים ידים. יש גם אנשים כאלו
אם זה כ"כ פשוט לדעתך, בוא נעשה ניסיון בירושלים, לדוגמה.בלת"ק
בדיוק היום ראיתי בעיתון שלשכת מבקר המדינה מדווחת שכמעט ואין תלונות מהציבור החרדי.
אנחנו מקבלים בהכנעה יתרה תופעות מבישות...
זו הודעה שכתבתי בראשית האשכול.
וזה ממש נראה תמוה, שעיריה? תטפל? בבעיות ניקוז?
איזה מוזר!
ממש משונה!
אני חושבת שראוי שכל נהג יסע באופן זהיר ולא ישפריץ על הולכי רגל תמימים.
ומן העבר השני ראוי שהולכי רגל תמימים לא ישארו כאלו.
הלחמו בעד הזכויות הבסיסיות שלכם!
יש לכם מוקד 106?
יש משרד מבקר המדינה?
תתעדו את התלונות שלכם במוקד, תיצרו קשר עם הידיעון השכונתי/ העירוני.
תפנו לנציגי הציבור ששמתם להם פתק והם יושבים כרגע בעיריה בקואליציה/ באופוזיצה, לא ממש משנה.
ותפעלו.
אלא מה?
הפתרון לא יגיע מהר, מחר לדוגמא.
זה יקח זמן ותצטרכו להתאמץ בשביל זה. אולי אפילו הרבה.
אז מה?
שינויים גדולים מתרחשים בזכות אנשים קטנים, פשוטים, שלא מוכנים להמשיך לסבול.
אני די בטוחה שבכל רחוב שיפעלו בו כמה אנשים לטובת הענין- העסק ישתנה.
ואם לא- לפחות תדעו שניסיתם.
אך להתיאש מראש, ולתלות את תקוותכם באדיבות הנהגים, נראה לי חדלון אישים.
האם כל שנה, בירושלים, עובדים על כבישים, נתצים ורכבת?אם זה כ"כ פשוט לדעתך, בוא נעשה ניסיון בירושלים, לדוגמה.
מחר אני פונה לכל מי שאמרת: מוקד 106, מבקר המדינה, ידיעון השכונתי/העירוני, נציגי הציבור וכו'
ומתלונן על בעיה רצינית זו, ואף מצרף עו"ד, ומחתים עצומה של אלפי תושבים.
אין ספק שבקשתי תענה, ויגיע השינוי הגדול בזכות האיש הקטן.
ומאז כל שנה עם הגעת החורף והגשמים, יופסקו כל עבודות הכבישים הנתצי"ם והרכבת, ואף יסללו את כל הדרכים מחדש, ויתקינו ניקוזים לכל אורך הכביש, בשביל שלא יהיו שלוליות,
ורק כשיפסקו הגשמים לגמרי, יתחדשו העבודות עד לחורף הבא, וחוזר חלילה.
אם מישהו רואה דבר כזה או דומה לו קורה, כנראה הוא חי במדינה על הירח...
אלא מה לפחות נדע שניסינו (כלשונך), ונלך לישון רגועים ויבשים.
לכן אנחנו מתייאשים מראש ותולים את תקוותינו בנהגים האדיבים.
סורי על הציניות אבל זה ההבדל בין נהגים לנהגות......אגב אם מישהו חושב שהוא מדבר לקיר,
'הנהגים האטומים האלה' וכו..
אז אני שמחה לעדכן שבעיקבות אשכול דומה שהיה שנה שעברה, אני עוד יותר מקפידה על זה,
וממש זוחלת ליד הולכי רגל,
באמת כמו שכתבו פה - לנהג קשה להרגיש את המתרחש בחוץ, בפרט שכל שנותי כהולכת רגל לא נתקלתי בתופעה(!),
כן כן, בירושלים, שנים רבות, הסתובבתי בכל אזורי העיר, גם בימי שטפונות, ולא יצא לי להיתקל בזה....
אז יש תוצאות (ולא משנה שבגשם גם ככה אני איטית למדי... : )
יכול להיות שהוא צודק אבל נקודה אחת שחשוב לי להגידבלת"ק
בדיוק היום ראיתי בעיתון שלשכת מבקר המדינה מדווחת שכמעט ואין תלונות מהציבור החרדי.
אנחנו מקבלים בהכנעה יתרה תופעות מבישות...
זו הודעה שכתבתי בראשית האשכול.
זכור לי מקרה, שראיתי שהנהג החליק לשלולית, ואישה נרטבה ונלכלכה מכף רגל ועד ראש, והנהג יצא והתנצל, והציע לשלם לגברת הוצאות למכבסה.מאד עוזר להולך רגל שרטוב מכף רגל ועד ראש
אולי תעצרי ותציעי לו 100 ש"ח פיצוי?
מאד נוח לילד לקפוץ ולשחק במים, ולבא הביתה ולספר להורים שרכב השפריץ עליהם, אז צריך לבדוק כל מקרה בפני עצמוילדים חוזרים חצי גוף רטוב!!
לא הבנתי מה זה "היום",נהגות היום יותר זהירות בכביש..
נא לא להיתכחש למציאות...
מדברייך נשמע שאת לא גרה בירושלים.האם כל שנה, בירושלים, עובדים על כבישים, נתצים ורכבת?
האם בכל השכונות בירושלים מתבצעות עבודות בכבישים?
יתכן ומקום המגורים שלכם הוא בציר כזה.
באמת בלת"ק...אך פותח/ת האשכול תארה בעיה ללא מיקום גאוגרפי.
מה שכן אולי בשביל השלטים שווה כל הבלגאן.ירושלים...
ושיהיה קמפיין נוסף לאנשים שמתפרצים לכביש במיוחד אם הם מגיחים פתאום בין שני רכבים או ילדים שקופצים פתאום לשלוליות. לפעמים בא לי להעלות ילדים הביתה ולומר להורים שלהם שיעשו מסיבת הודיה, כי הקפיצה שלהם לכביש יכלה להיגמר רע מאודאם כבר קמפיין מודעות להולכי רגל אז שיהיה בעניין העצירה במעברי חציה וזהירות על כל כך הרבה אנשים שנפגעים באמת מנסיעה פרועה של נהגים. השלוליות זה כבר רגישות מתקדמת כנראה אם כי לא מיותרת כלל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: