• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

מחיר למשתכן הגרלות דירה בהנחה

אל על w

משתמש רשום
מישהו יכול להסביר לי למה מי שכבר רשום ונכנס להמון הגרלות ועוד לא זכה לא הגיוני שתהיה לו זכות קדימה
שייצרו איזה אופציה שתהיה לו יותר סיוכוי לזכות תחשבו על אדם שכבר רשום 5 או 6 שנים וכבר בלעה"ר יש לו משפחה הוא קודם למגורים מאשר איזה זו"צ שבקושי התחתן למה שלשניהם יהיה יותר אותו סיכוי לזכות ?!?
מסכים איתך לגמרי ואני אומר את זה כאחד שהשתתף עד כה רק בשתי הגרלות.. אבל בואו נסכים שהרבה לפני הדיון הזה הייתי מבטל את היתרון השערורייתי לבני מקום, אין שום סיבה שהעובדה שנולדתי בעיר בלי עתודות קרקע תמנע ממני את הסיכוי להגיע לדירה משלי.
אין לכך שום הצדקה

קפה ועוגה

משתמש פעיל
ואם יש בסיס לחששות שהועלו כאן לפני ההגרלה
לא רלוונטי.
החששות הועלו לפני ההגרלה כנתון שיש לשקלל אותו יחד עם שאר הנתונים בשאלה לאן כדאי להירשם.
אחרי שהוא זכה - הא עשה פיס, אין כל נ"מ אם החששות צודקים או לא, בכל מקרה לא שווה לבטל, אז מה השאלה? אם להיות לחוץ? בחירה שלו.

שמחה פ

משתמש פעיל
מסכים איתך לגמרי ואני אומר את זה כאחד שהשתתף עד כה רק בשתי הגרלות.. אבל בואו נסכים שהרבה לפני הדיון הזה הייתי מבטל את היתרון השערורייתי לבני מקום, אין שום סיבה שהעובדה שנולדתי בעיר בלי עתודות קרקע תמנע ממני את הסיכוי להגיע לדירה משלי.
אין לכך שום הצדקה
לגבי הבן מקום גם אני חשבתי כך פעם
אבל עד שהבנתי שמוצר קריטי להגרלות
מדוע כי זה גורם לראש העיר שיתן שיבנו בעיר שלו בלי זה רוב ראשי העיר החילונים לא היו נתנים לבנות וגם חלק החרדים וזה השוחד הכי גדול שהוא נתן לצעירים שגרים בעיר שלו דירות בזול

מכלולאי

משתמש פעיל
קשה לדעת בשלב הזה. מצרף כאן טבלאות של טל זכריה שבהן יש הערכות אלו פרוייקטים צפויים להיכלל בהגרלה הקרובה
לפי זה נראה שיש מה לצפות, וייתכן שנראה בהגרלה הבאה סיכוי דו ספרתי או קרוב לזה, שיחסית לימים אלו זה מאד יפה.

מכלולאי

משתמש פעיל
יש לי חבר שזכה בדימונה למישהו יש מידע על הקבלן ל.ה.ו. נכסים בע"מ ואם יש בסיס לחששות שהועלו כאן לפני ההגרלה
אני לא מכיר את הקבלן הזה ספציפית, אבל בדרך כלל לא אמור להיות בעיות מיוחדות.
בכל אופן הוא צריך לקחת בחשבון דבר אחד - הוא מקבל דירה בפחות מעלות הבנייה. שיחטוף, ישמח וזהו. מצחיק להכנס לחששות שאולי תהיה הצפת בניה והוא יצטרך לרדת 50 אלף במחיר.

נערך לאחרונה ב:

שמחה פ

משתמש פעיל
אני לא מכיר את הקבלן הזה ספציפית, אבל בדרך כלל לא אמור להיות בעיות מיוחדות.
בכל אופן הוא צריך לקחת בחשבון דבר אחד - הוא מקבל דירה בפחות מעלות הבנייה. שיחטוף, ישמח וזהו. מצחיק להכנס לחששות שאולי תהיה הצפת בניה והוא יצטרך לרדת 50 אלף במחיר.
אני לא מבין איך באמת הקבלן מרווח שאלת השאלות ??

דג תמנון

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מישהו יכול להסביר לי למה מי שכבר רשום ונכנס להמון הגרלות ועוד לא זכה לא הגיוני שתהיה לו זכות קדימה
שייצרו איזה אופציה שתהיה לו יותר סיוכוי לזכות תחשבו על אדם שכבר רשום 5 או 6 שנים וכבר בלעה"ר יש לו משפחה הוא קודם למגורים מאשר איזה זו"צ שבקושי התחתן למה שלשניהם יהיה יותר אותו סיכוי לזכות ?!?
מתפלא שלא ענו לך את זה עדיין.
היה כבר בעבר. בוטל לפני כ-6 שנים. חלק מההגרלות ברמב''ש ד' עוד הוגרלו כשהשיטה היתה נהוגה היו זכאים מדור א' ודור ב' וחלק מההגרלות היו מיועדות לאלו. משו כזה.

בגבגבג

משתמש חדש
אודה לתשובה מהחכמים
מה הסיכוי לזכיה בצפת אם אני מקום 16 בתור?
(48 דירות לזכאים מתוכם למילואים וכו')
בשרות טובות לכולם
@הברכה והשלו לפי מה שכתבתי פה אתה כבר זכית! בהצלחה!
הבנתי מהחברה שמקווים במאי לצאת לשיווק כך שזה קרוב.
לזוכי ההגרלה בצפת גם ברשימת המתנה שימו לב יש שינוי תבע שמגדילה ל 133 יח"ד (במקום 98) במגרשים של הזכיה כך שאמורות להתווסף עוד דירות לממתינים
להרחבה התבע החדשה
אני חושב שהיה פה כמה ממתינים שזה נוגע להם

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

עוד עו"ד

משתמש פעיל
הולכת להיות הגרלה משתלמת יחסית.
ערים במרכז / שפלה ברווח גבוה יחסית, עם הרבה דירות:
יבנה: 1205
קרית עקרון: 969
באר יעקב: 844
נתניה: 405
ראשלצ: 319
ירושלים: 309
סביר שיהיו הרבה נרשמים לערים במרכז, אבל כמו עם אשקלון בהגרלה האחרונה היו הרבה נרשמים אבל גם הרבה דירות, ויחסית היא מוקמה גבוה באחוזי הזכייה.
בנתיים נראה שגם המחירים סבירים ולא כמו ביהוד או אלעד שהמחירים בשמאויות קפצו מאד.
לשאלתך @מכלולאי, מתוך טבלאות הצפי של @טל זכריה שהביא @בית שמשניק, בהגרלה הקרובה לקראת פסח, צפויות להשתתף הערים הבאות:
_________
יבנה: 736 דירות (על יתר 409 הדירות ביבנה שכנראה נדחו מס' פעמים, כתב שאין צפי)
קרית עקרון: 969 דירות
באר יעקב: 844 דירות
ירושלים: 309 דירות
________
נתניה (405 דירות) לא מופיעה עדיין בטבלאות שלו
ראשל"צ (319 דירות) אין צפי למועד ההגרלה.
ק. גת, באר שבע, בית שמש עם כ200 דירות כל אחת, אין צפי.
כנ"ל צפת ואשקלון עם כ150 דירות כל אחת, אין צפי.
עכו וטבריה גם עם כ150 דירות כל אחת, טרם מופיעות בטבלאות שלו.
_______
בשורה התחתונה נראה שצפויות בפסח 3 הגרלות סופר פופולריות ומשתלמות בשפלה:
יבנה, ק. עקרון ובאר יעקב עם קרוב ל1000 דירות בכל אחת מהן, וגם בירושלים הגרלה של מעל 300 דירות לא רעה כלל.
ביבנה אגב המחירים משתלמים במיוחד.
אז לכל המאוכזבים מההגרלה הקודמת, יש למה לקוות:)

נערך לאחרונה ב:

עוד עו"ד

משתמש פעיל
לשאלתך @מכלולאי, מתוך טבלאות הצפי של @טל זכריה שהביא @בית שמשניק, בהגרלה הקרובה לקראת פסח, צפויות להשתתף הערים הבאות:
_________
________
נתניה (405 דירות) לא מופיעה עדיין בטבלאות שלו
ראשל"צ (319 דירות) אין צפי למועד ההגרלה.
ק. גת, באר שבע, בית שמש עם כ200 דירות כל אחת, אין צפי.
כנ"ל צפת ואשקלון עם כ150 דירות כל אחת, אין צפי.
עכו וטבריה גם עם כ150 דירות כל אחת, טרם מופיעות בטבלאות שלו.
_______
בשורה התחתונה נראה שצפויות בפסח 3 הגרלות סופר פופולריות ומשתלמות בשפלה:
יבנה, ק. עקרון ובאר יעקב עם קרוב ל1000 דירות בכל אחת מהן, וגם בירושלים הגרלה של מעל 300 דירות לא רעה כלל.
ביבנה אגב המחירים משתלמים במיוחד.
אז לכל המאוכזבים מההגרלה הקודמת, יש למה לקוות:)
*תיקון ביחס ליבנה (1205 דירות בסה"כ): 736 דירות צפויות בהגרלה הקרובה, ו-469 דירות (ולא 409 כמו שנכתב) עדיין אין צפי מתי יוגרלו.

ואם צריך להמר כבר עכשיו, אז 3 הערים המומלצות שלי הולכות להיות כנראה יבנה, ק. עקרון ובאר יעקב עם כמות הדירות הפנטסטית למרות ריבוי המשתתפים בהגרלה, וכמובן בני מקום בירושלים

נערך לאחרונה ב:

הסופר סת"ם

משתמש פעיל

זוכי הגרלה מס' 2505 בחיפה!​

ידוע לכם על זוכים?
נשמח אם תעדכנו אותם על האשכול שנפתח.
תודה רבה.

עוד עו"ד

משתמש פעיל
ואם כבר נכנסנו להגרלה הבאה הסופר רווחית כדי לתת תקווה למי שלא זכו:), אז קבלו בריף ראשוני:
יבנה (736 דירות) - המחיר ל-4 ח' בהגרלה כ-1,700,000 ש"ח, כשהמחיר במדלן 24,600 למ"ר. 760K רווח.
ק. עקרון (969 דירות) - המחיר בהגרלה כ-1,720,000 כשמחיר השוק די קרוב ליבנה הסמוכה (כמו בני עייש אין שם בניה חדשה). 740K רווח.
באר יעקב (844 דירות) - המחיר בהגרלה כ-1,900,000 כשהמחיר במדל"ן 25,300 למ"ר. 630K רווח.
ירושלים (309 דירות) - הר הצופים המחיר בהגרלה 2,036,109 ש"ח, באלכסנדרוני יותר יקר 2,803,680 ש"ח. יש לחשב הרווח לפי מחירי השכונה.
גם ראשל"צ (319 דירות) שאין צפי למועד ההגרלה - כ1,800,000-2,000,000 ש"ח (חצבים / נרקיסים), כשהמחיר במדל"ן בנרקיסים 24,500 למ"ר. 650K רווח.
כנ"ל נתניה (405 דירות) שטרם מופיעה בטבלאות הצפי של טל זכריה, המחיר בהגרלה כ1,900,000 ש"ח כשהמחיר במדל"ן 25,500 למ"ר. 650K רווח.

ובקיצור, בניגוד להגרלה האחרונה, יש בהחלט מה לקוות לקראת ההגרלה הבאה, לפחות למי שיש את היכולת להשקיע / להשיג משקיע.

נערך לאחרונה ב:

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
הרשימה הצפויה המלאה (כרגע) להגרלה הבאה לפי תחזית טל זכריה:

אום אל פחם - 152
אשקלון - 120
באר יעקב - 844
באר שבע - 218
יהוד - 118
ירושלים - 309
יבנה - 736
מצפה רמון - 90
נתניה - 405
עפולה - 348
קרית ביאליק - 334
קרית עקרון - 969

כרגע מדובר ב12 ערים (שאחת מתוכן ערבית) וב4,643 יח"ד בסה"כ.
(חלק מהערים הושמטו בטבלאות שצירפתי לעיל מהפייסבוק שלו, אבל הן מופיעות בטבלאות באתר שלו).

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה