בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
יש לי חבר שזכה בדימונה למישהו יש מידע על הקבלן ל.ה.ו. נכסים בע"מ ואם יש בסיס לחששות שהועלו כאן לפני ההגרלה
יש לי חבר שזכה בדימונה למישהו יש מידע על הקבלן ל.ה.ו. נכסים בע"מ ואם יש בסיס לחששות שהועלו כאן לפני ההגרלה
מסכים איתך לגמרי ואני אומר את זה כאחד שהשתתף עד כה רק בשתי הגרלות.. אבל בואו נסכים שהרבה לפני הדיון הזה הייתי מבטל את היתרון השערורייתי לבני מקום, אין שום סיבה שהעובדה שנולדתי בעיר בלי עתודות קרקע תמנע ממני את הסיכוי להגיע לדירה משלי.מישהו יכול להסביר לי למה מי שכבר רשום ונכנס להמון הגרלות ועוד לא זכה לא הגיוני שתהיה לו זכות קדימה
שייצרו איזה אופציה שתהיה לו יותר סיוכוי לזכות תחשבו על אדם שכבר רשום 5 או 6 שנים וכבר בלעה"ר יש לו משפחה הוא קודם למגורים מאשר איזה זו"צ שבקושי התחתן למה שלשניהם יהיה יותר אותו סיכוי לזכות ?!?
לא רלוונטי.ואם יש בסיס לחששות שהועלו כאן לפני ההגרלה
לגבי הבן מקום גם אני חשבתי כך פעםמסכים איתך לגמרי ואני אומר את זה כאחד שהשתתף עד כה רק בשתי הגרלות.. אבל בואו נסכים שהרבה לפני הדיון הזה הייתי מבטל את היתרון השערורייתי לבני מקום, אין שום סיבה שהעובדה שנולדתי בעיר בלי עתודות קרקע תמנע ממני את הסיכוי להגיע לדירה משלי.
אין לכך שום הצדקה
לפי זה נראה שיש מה לצפות, וייתכן שנראה בהגרלה הבאה סיכוי דו ספרתי או קרוב לזה, שיחסית לימים אלו זה מאד יפה.קשה לדעת בשלב הזה. מצרף כאן טבלאות של טל זכריה שבהן יש הערכות אלו פרוייקטים צפויים להיכלל בהגרלה הקרובה
אני לא מכיר את הקבלן הזה ספציפית, אבל בדרך כלל לא אמור להיות בעיות מיוחדות.יש לי חבר שזכה בדימונה למישהו יש מידע על הקבלן ל.ה.ו. נכסים בע"מ ואם יש בסיס לחששות שהועלו כאן לפני ההגרלה
אני לא מבין איך באמת הקבלן מרווח שאלת השאלות ??אני לא מכיר את הקבלן הזה ספציפית, אבל בדרך כלל לא אמור להיות בעיות מיוחדות.
בכל אופן הוא צריך לקחת בחשבון דבר אחד - הוא מקבל דירה בפחות מעלות הבנייה. שיחטוף, ישמח וזהו. מצחיק להכנס לחששות שאולי תהיה הצפת בניה והוא יצטרך לרדת 50 אלף במחיר.
מתפלא שלא ענו לך את זה עדיין.מישהו יכול להסביר לי למה מי שכבר רשום ונכנס להמון הגרלות ועוד לא זכה לא הגיוני שתהיה לו זכות קדימה
שייצרו איזה אופציה שתהיה לו יותר סיוכוי לזכות תחשבו על אדם שכבר רשום 5 או 6 שנים וכבר בלעה"ר יש לו משפחה הוא קודם למגורים מאשר איזה זו"צ שבקושי התחתן למה שלשניהם יהיה יותר אותו סיכוי לזכות ?!?
@הברכה והשלו לפי מה שכתבתי פה אתה כבר זכית! בהצלחה!אודה לתשובה מהחכמים
מה הסיכוי לזכיה בצפת אם אני מקום 16 בתור?
(48 דירות לזכאים מתוכם למילואים וכו')
בשרות טובות לכולם
לזוכי ההגרלה בצפת גם ברשימת המתנה שימו לב יש שינוי תבע שמגדילה ל 133 יח"ד (במקום 98) במגרשים של הזכיה כך שאמורות להתווסף עוד דירות לממתינים
להרחבה התבע החדשה
אני חושב שהיה פה כמה ממתינים שזה נוגע להם
כבר התפרסםמתי מתפרסם תוצאות ההגרלה האחרונה?
נא ראהמה ידוע על הגרלה 2544 בנוף הגליל?
זכינו במקום 97 מתוך 125
מחפשים פרטים נוספים.......
לשאלתך @מכלולאי, מתוך טבלאות הצפי של @טל זכריה שהביא @בית שמשניק, בהגרלה הקרובה לקראת פסח, צפויות להשתתף הערים הבאות:הולכת להיות הגרלה משתלמת יחסית.
ערים במרכז / שפלה ברווח גבוה יחסית, עם הרבה דירות:
יבנה: 1205
קרית עקרון: 969
באר יעקב: 844
נתניה: 405
ראשלצ: 319
ירושלים: 309
סביר שיהיו הרבה נרשמים לערים במרכז, אבל כמו עם אשקלון בהגרלה האחרונה היו הרבה נרשמים אבל גם הרבה דירות, ויחסית היא מוקמה גבוה באחוזי הזכייה.
בנתיים נראה שגם המחירים סבירים ולא כמו ביהוד או אלעד שהמחירים בשמאויות קפצו מאד.
*תיקון ביחס ליבנה (1205 דירות בסה"כ): 736 דירות צפויות בהגרלה הקרובה, ו-469 דירות (ולא 409 כמו שנכתב) עדיין אין צפי מתי יוגרלו.לשאלתך @מכלולאי, מתוך טבלאות הצפי של @טל זכריה שהביא @בית שמשניק, בהגרלה הקרובה לקראת פסח, צפויות להשתתף הערים הבאות:
_________
יבנה: 736 דירות (על יתר 409 הדירות ביבנה שכנראה נדחו מס' פעמים, כתב שאין צפי)
קרית עקרון: 969 דירות
באר יעקב: 844 דירות
ירושלים: 309 דירות
________
נתניה (405 דירות) לא מופיעה עדיין בטבלאות שלו
ראשל"צ (319 דירות) אין צפי למועד ההגרלה.
ק. גת, באר שבע, בית שמש עם כ200 דירות כל אחת, אין צפי.
כנ"ל צפת ואשקלון עם כ150 דירות כל אחת, אין צפי.
עכו וטבריה גם עם כ150 דירות כל אחת, טרם מופיעות בטבלאות שלו.
_______
בשורה התחתונה נראה שצפויות בפסח 3 הגרלות סופר פופולריות ומשתלמות בשפלה:
יבנה, ק. עקרון ובאר יעקב עם קרוב ל1000 דירות בכל אחת מהן, וגם בירושלים הגרלה של מעל 300 דירות לא רעה כלל.
ביבנה אגב המחירים משתלמים במיוחד.
אז לכל המאוכזבים מההגרלה הקודמת, יש למה לקוות![]()
אחותי זכתה..זוכי הגרלה מס' 2505 בחיפה!
ידוע לכם על זוכים?
נשמח אם תעדכנו אותם על האשכול שנפתח.
תודה רבה.
הרשימה הצפויה המלאה (כרגע) להגרלה הבאה לפי תחזית טל זכריה:יבנה: 736 דירות (על יתר 409 הדירות ביבנה שכנראה נדחו מס' פעמים, כתב שאין צפי)
קרית עקרון: 969 דירות
באר יעקב: 844 דירות
ירושלים: 309 דירות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: