קינוחים הארטיק הזה---אוי כמה שהוא טעים

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים

מ. י.

משתמש מקצוען
@hbecker המתכון עושה רושם מעולה
רק שאין לי תבנית של ארטיקים,
נראה לך שאפשר לעשות את זה בתור מוס/ גלידה בתבנית אינגלישקייק?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נו מה את אומרת או לא
חבל שלא קראתם את כל האשכול. המתכון מופיע בו הרבה לפני התגובה הזו שלכם.

@hbecker המתכון עושה רושם מעולה
רק שאין לי תבנית של ארטיקים,
נראה לך שאפשר לעשות את זה בתור מוס/ גלידה בתבנית אינגלישקייק?
נתתי רעיון בתבניות סופלה. תקראי במתכון. אפשר בתבנית אינגליש ולפרוס לפני ההגשה. צריך להוציא לשיש ולחכות בערך 4-5 דקות ואז לחתוך.
ממליצה גנאש ולא רק שוקולד מומס לציפוי כי שוקולד מומס ישבר בחיתוך וגנאש ישאר יפה כך שתתקבל פרוסה יפה עם גנאש למעלה

אז כבר עדיף ממש להקציף, לא? @hbecker מה אומרת?
עדיין אני אוהבת יותר את המרקם בלי ההקצפה. זה גם עולה בכמות אבל לא כמו בהקצפה.
 

יהודה.

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
בינגו.

ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.

כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.


מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]

1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים

לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.

מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.

ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.

אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4

אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב


לגירסא חלבית ממרירים ריצ' בשמנת להקצפה ושוקולד בשוקולד חלב. צריך פחות מים כי השמנת לא מתגבשת ממש כמו הריצ'.
כן עכשיו אני רואה תודה רבה על המתכון תבורכי מן השמים אויל כבר השבת נעשה את הגלידות האלו זה נראה ממש מגרה וטעים
 

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
גירסה לעצלנים.
אני החלטתי ללכת על מיניס קטנים, עשיתי בלי ציפוי השוקולד ושמתי בתבניות שהיה לי בבית
יצא טעים ומושלם!
@hbecker תודה!!
הוצאתי קצת לפני שהתקשו לגמרי, כי מיהרתי, אז הם נמרחו קצת
22222222.JPG
111.JPG
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
חייבת תשובה ממי שיודעת..
איך מחלצים את הארטיקים מהתבנית?
יש לי תבנית עומדת של 6 ארטיקים מחוברים אחד לשני.
זה לא יוצא מעצמו ברגע שאני מושכת החוצה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
חייבת תשובה ממי שיודעת..
איך מחלצים את הארטיקים מהתבנית?
יש לי תבנית עומדת של 6 ארטיקים מחוברים אחד לשני.
זה לא יוצא מעצמו ברגע שאני מושכת החוצה
ברגע שאת מוציאה מהמקפיא תטבלי את התבנית במים רותחים ל2 שניות ותשלפי את הארטיקים מיד.
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
חייבת תשובה ממי שיודעת..
איך מחלצים את הארטיקים מהתבנית?
יש לי תבנית עומדת של 6 ארטיקים מחוברים אחד לשני.
זה לא יוצא מעצמו ברגע שאני מושכת החוצה
לי יש תבנית מסיליקון.
הארטיקים חולצו בקלות.
 

צביה CPA

משתמש סופר מקצוען
@hbecker נראה מאלף, תודה!
יש למישהי קישור לתבניות לארטיק מאלי?

משהו נוסף, אולי כדאי שתוסיפי את המתכון להודעה הפותחת?
לכל אלה שמחפשים ומפספסים.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker נראה מאלף, תודה!
יש למישהי קישור לתבניות לארטיק מאלי?

משהו נוסף, אולי כדאי שתוסיפי את המתכון להודעה הפותחת?
לכל אלה שמחפשים ומפספסים.
כאן העליתי

אכניס את המתכון להודעה הפותחת
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  47  פעמים

אתגר AI

חיבורים • אתגר 18

לוח מודעות

למעלה