קינוחים הארטיק הזה---אוי כמה שהוא טעים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בינגו.

ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.

כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.


מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]

1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים

לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.

מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.

ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.

אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4

אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב


לגירסא חלבית ממרירים ריצ' בשמנת להקצפה ושוקולד בשוקולד חלב. צריך פחות מים כי השמנת לא מתגבשת ממש כמו הריצ'.
 
נערך לאחרונה ב:

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בינגו.

ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.

כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.


מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]

1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים

לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.

מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.

ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.

אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4

אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
טעים!
מחכה לתבניות מאלי. ואם כבר כזאת השקעה לא עדיף חלבי?
ואם אפשר להבהיר את העניין של המעבד מזון לא הבנתי, למה לא להקציף במיקסר?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טעים!
מחכה לתבניות מאלי. ואם כבר כזאת השקעה לא עדיף חלבי?
ואם אפשר להבהיר את העניין של המעבד מזון לא הבנתי, למה לא להקציף במיקסר?
אוסיף אפשרות חלבית
אני מכינה כקינוח אחרי סעודת שבת ולכן חייב פרווה

זה לא במיקסר. זו לא הקצפה. זה בכוס ענקית כזו שמתחברת למיקסר או למעבד מזון ויש בו להב מתכת

בסגנון הזה
1594200541376.png
 

נעמה 26

משתמש פעיל
בינגו.

ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.

כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.


מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]

1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים

לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.

מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.

ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.

אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4

אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
אפשר לתקוע את הארטיקים על קלקר ולמקפיא
 

*טובית*

משתמש מקצוען
טוב העני, קודם כל תודה שחזרת אלינו עם הפתעות!
חיכיתי לך!
הארטיקים נראים סוףףףףףףףףףףףףףף
בול מתאים לי השבת, עם האורחים.
שתי שאלות:
אין לי בלנדר כמו שצרפת תמונה. רק ידני, או מעבד מזון עם הלהב שציינת.
האם אפשר להשתמש בו ולקבל אותו אפקט, או ללכת על ידני?
וכן, אין לי תבניות של ארטיקים (אוף, כמה פעמים רציתי להזמין מעלי, ולא עשיתי את זה. כל הדגמה שלך מתחרטת מחדש :()
יש מצב להכין אותם בתבנית אחרת?
תודה העני!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב העני, קודם כל תודה שחזרת אלינו עם הפתעות!
חיכיתי לך!
הארטיקים נראים סוףףףףףףףףףףףףףף
בול מתאים לי השבת, עם האורחים.
שתי שאלות:
אין לי בלנדר כמו שצרפת תמונה. רק ידני, או מעבד מזון עם הלהב שציינת.
האם אפשר להשתמש בו ולקבל אותו אפקט, או ללכת על ידני?
וכן, אין לי תבניות של ארטיקים (אוף, כמה פעמים רציתי להזמין מעלי, ולא עשיתי את זה. כל הדגמה שלך מתחרטת מחדש :()
יש מצב להכין אותם בתבנית אחרת?
תודה העני!
תשתמשי בידני

את יכולה לצקת לתבנית סיליקון ולוותר על הארטיק ואז לטבול לציפוי
או לשים בתבניות סופלה קטנות. לחכות שיתחיל להתקשות ואז לנעוץ מקל.
כשקפוא ממש מקלפים את התבנית ומצפים בטבילה בשוקולד.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אוסיף אפשרות חלבית
אני מכינה כקינוח אחרי סעודת שבת ולכן חייב פרווה

זה לא במיקסר. זו לא הקצפה. זה בכוס ענקית כזו שמתחברת למיקסר או למעבד מזון ויש בו להב מתכת

בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 684701
אפשר גם במג'ימיקס עם להב המתכת? הסכין הגדולה?
 

*טובית*

משתמש מקצוען
תשתמשי בידני

את יכולה לצקת לתבנית סיליקון ולוותר על הארטיק ואז לטבול לציפוי
או לשים בתבניות סופלה קטנות. לחכות שיתחיל להתקשות ואז לנעוץ מקל.
כשקפוא ממש מקלפים את התבנית ומצפים בטבילה בשוקולד.
תודה העני!
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכא

א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה