בינגו.
טעים!בינגו.
ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.
כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.
מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים
לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.
מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.
ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.
אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4
אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
אוסיף אפשרות חלביתטעים!
מחכה לתבניות מאלי. ואם כבר כזאת השקעה לא עדיף חלבי?
ואם אפשר להבהיר את העניין של המעבד מזון לא הבנתי, למה לא להקציף במיקסר?
אפשר לתקוע את הארטיקים על קלקר ולמקפיאבינגו.
ההל מעניק רענון לארטיק.
לא חייבים להשתמש בו.
כל כך הרבה מדברים על זה שהל הוא תבלין לקפה. היה לי קצת הל המון זמן אז החלטתי לנסות. שמים ממש קצת.
לטעמי- שדרוג.
הילדים לא התלוננו.
מתכון ל 16 ארטיקים [או 12 תלוי בגודל הארטיקים]
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
250-300 גרם שוקולד מריר מומס
2 כפיות קפה נמס
1/3 כוס מים
1/2 כפית הל טחון
100 גרם שקדים קצוצים
לציפוי [לא חובה]:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
הכנה:
מכנסים ריצ' לבלנדר שמתחבר למעבד מזון [אם אין אפשר מקל, אבל עדיף לא]. מפעילים עד שהריצ' עלה קצת ומתגבש.
מוסיפים את יתרת החומרים למעט השקדים.
מעבדים עוד קצת.
אם התערובת מוצקה מדי ולא מתערבבת, מוסיפים עוד קצת מים. אבל זו צריכה להיות תערובת קצת נוקשה [פחות מריצ' מוקצף לבד אבל לא נוזלית מדי.
מוסיפים ידנית את השקדים
יוצקים לתבניות ארטיק.
נועצים מקלות
מקפיאים.
מחלצים רק אחרי שקפא ממש
שומרים במקפיא בקופסא אטומה.
ציפוי:
ממיסים שוקולד עם שמן
מעבירים לכלי צר וגבוה. בקוטר שהארטיק יוכל להיכנס אליו.
טובלים ומרימים9 מהשוקולד. מנערים מעודפי שוקולד. מניחים על מגש ישירות במקפיא.
לא מוציאים את לכ הארטיקים יחד לציפוי. כל פעם 2, מצפים, מחזירים למגש במקפיא ומוציאים עוד 2.
אפשר לצפות רק עד החצי עוד 3/4
אחרי שהציפוי התקשה מאחסנים בהקפאה בקופסא אטומה היטב
מה העניין?זה לא במיקסר. זו לא הקצפה. זה בכוס ענקית כזו שמתחברת למיקסר או למעבד מזון ויש בו להב מתכת
בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 684701
נכוןאפשר לתקוע את הארטיקים על קלקר ולמקפיא
כי אני לא רוצה הקצפה ממש.מה העניין?
מה מיוחד בשיטה הזאת?
כותבת.אפשר אפשרות חלבית?
מומלץ עם ריבת חלב
אבל בלי טחינה, ציפורן אבוקדו וכל הרעיונות דפה,כותבת.
עדכנתי למעלהאבל בלי טחינה, ציפורן אבוקדו וכל הרעיונות דפה,
ברחמים.....
תודה,עדכנתי למעלה
יש בחנויות זולות כמו שופ שופ במחירים עממיים לגמריכן, אין לי תבניות של ארטיקים (אוף, כמה פעמים רציתי להזמין מעלי, ולא עשיתי את זה. כל הדגמה שלך מתחרטת מחדש )
יש מצב להכין אותם בתבנית אחרת?
תשתמשי בידניטוב העני, קודם כל תודה שחזרת אלינו עם הפתעות!
חיכיתי לך!
הארטיקים נראים סוףףףףףףףףףףףףףף
בול מתאים לי השבת, עם האורחים.
שתי שאלות:
אין לי בלנדר כמו שצרפת תמונה. רק ידני, או מעבד מזון עם הלהב שציינת.
האם אפשר להשתמש בו ולקבל אותו אפקט, או ללכת על ידני?
וכן, אין לי תבניות של ארטיקים (אוף, כמה פעמים רציתי להזמין מעלי, ולא עשיתי את זה. כל הדגמה שלך מתחרטת מחדש )
יש מצב להכין אותם בתבנית אחרת?
תודה העני!
אפשר גם במג'ימיקס עם להב המתכת? הסכין הגדולה?אוסיף אפשרות חלבית
אני מכינה כקינוח אחרי סעודת שבת ולכן חייב פרווה
זה לא במיקסר. זו לא הקצפה. זה בכוס ענקית כזו שמתחברת למיקסר או למעבד מזון ויש בו להב מתכת
בסגנון הזה
צפה בקובץ המצורף 684701
תודה העני!תשתמשי בידני
את יכולה לצקת לתבנית סיליקון ולוותר על הארטיק ואז לטבול לציפוי
או לשים בתבניות סופלה קטנות. לחכות שיתחיל להתקשות ואז לנעוץ מקל.
כשקפוא ממש מקלפים את התבנית ומצפים בטבילה בשוקולד.
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: