האם אפשר להקפיא עלי סיגר ממולאים בבשר?

באה בטוב

משתמש רשום
קראתי באיזה אתר שזה מסוג המנות שצריך להכין סמוך להגשה, וזה לא ממש מסתדר עם התוכניות שלי ועם הבשר שכבר מפשיר לאיטו במקרר. האם מישהי הקפיאה ויכולה לספר לי איך זה יצא? האם זה אכן איבד את הקריספיות שלו?
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אמא שלי מקפיאה. יוצא מעולה.
היא כמובן מטגנת את הבשר לפני המילוי.
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מקפיאה בלי לבשל/לטגן את הבשר לפני. יוצא מעולה
 

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רותי12;1769444:
אני מקפיאה בלי לבשל/לטגן את הבשר לפני. יוצא מעולה

אבל כשמטגנים זה מספיק לבשל את הבשר והוא לא נשאר נא? כי הטיגון הוא די קצר.
 

באה בטוב

משתמש רשום
אני מצטרפת לשאלה של תיקתוק, איך מחממים? האם חימום על פלטה הוא טוב לזה?
 

gsh

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אמא שלי מכינה כמות ומקפיאה ואז לפני שבת מוציאה ומטגנת
 

טאצ'

משתמש רשום
אני מגלגלת את עלי הסיגר בבשר מבושל שעבר טחינה+תבלינים
ומקפיאה לפני הטיגון
וממש לפני שבת מטגנת - כך הם נשארים טריים וקריספיים
אפשר אח"כ לחמם אותם על הפלטה בתבנית אלומניום אך לא לכסות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  20  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה