אני רוצה להוסיף שכבה קראנצ׳ית בקינוח כוסות,
אבל כזו שתישמר פריכה ורעננה גם בהקפאה ארוכה (שבועיים פלוס),
ותהיה פרווה, לא על בסיס קמח (כדי לא לסבך עם הברכות)
חשבתי על ברס אגוזים או על שברי פקאן סיני.
יש למישהי נסיון עם זה בהקפאה?
מה עוד יכול לבוא בחשבון?
אני רוצה תוספת קראנצ׳ית שתישמר פריכה ומתפצפצת גם כשארכיב את הקינוח בכוסות מראש ואקפיא ביחד.
כלומר, אני רוצה להרכיב שכבת קראנצ׳, מוס ורוטב ולהקפיא כך.
האם גם בצורה כזו נראה לך שהקראנצ׳ שהצעת יישאר פריך?
שכבה של קורנפלקס עם שוקולד
אולי אפשר 'להפריד' ביניהם ב'יציקה' של שכבה דקיקה משוקולד וכדומה.
תודה!פצפוצי קרמל
אהבתיקינואה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קל
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו: