עוגות/עוגיות דרוה עוגה טעיממממה וקלה

פרוזן

משתמש מקצוען
שיש כוח להכין בצום
ויש כוח לחכות לסוף הצום שיש משהוא שוווה
 

hodaya.n

משתמש רשום
עוגת שוקולד
מצרכים
3 כפות גדושות קקאו או שוקולית
1 כוס מים
חצי כוס סוכר
3 ביצים
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 מחמאה או מרגרינה רגילה
אופן ההכנה
להפריד את הביצים לבן להקציף לקצף חזק עם 4 כפות סוכר שזה מוכן לסגור
בסיר גדול לשים מים שוקולית או קקאו וסוכר לערבב על האש, עד שזה רותח לסגור להוסיף את מחמאה להמיס לאחר כך להוסיף את הצהוב לערבב טוב טוב שלא ייקרש, לאחר כך לשים את הקמח עם אבקת אפיה שזה מעורבב בקמח אבקת האפיה להוסיף לשוקולד, לערבב ובסוף בעדינות להוסיף את הקצף בתנועת קיפול לקמח את התבנית עם מרגרינה וקמח לשפוך את הבלילה להכניס, לתנור שחומם מראש 150 מעלות שזה יוצאה לקרר לשפוך חצי כוס, יין תירוש,
לציפוי
1שמנת מתוקה
1 פודינג שוקולד
חצי כוס חלב
3 כפיות סוכר
להקציף יחד לשים על העוגה לילה במקרר
ציפוי שני לקחת 2שוקולד מריר,50 גר מחמאה 2 כפיות סוכר 2 כפיות מים להמיס הכל יחד במיקרוגל לערבב לשפוך על העוגה למקרר לילה
 

עובדת מהבית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אפשר משהו שלא דורש ללכת לקנות ריצ'?
 

hodaya.n

משתמש רשום
עוגת שוקולד פירורים משגעת

3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס שמן/ 1 מרגרינה
1 ביצה
3 כפות סוכר
ללוש לבצק
3/4 מהבצק לשטח התבנית בינונית

לבשל על הגז
200 גר שוקולד מריר
1-1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קקאו
חצי כוס מים

כשמתקרר להוסיף
4 ביצים שלמות

לשפוך מעל הבצק
לפורר את הבצק שנשאר מעל
לאפות ב- 180 מעלות
כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב
בהצלחה

עוגת תפוחים בחושה
החומרים:
3 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
2 ביצים
כוס וחצי קמח כוסמין מלא
1 שקית אבקת אפיה
רבע כוס סוכר חום
כף דבש
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפות קוקוס
כפית קינמון
כפית גרידת לימון
לקישוט: שקדים מולבנים וסילאן טבעי
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים ביחד חוץ מהשקדים.
2. להעביר לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות
3. לפזר למעלה לקישוט את השקדים המולבנים ולזלף מעט סילאן טבעי לקישוט
4. לאפות ב 180 מעלות כחצי שעה.
 

מרים זינגר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
120 גרם (כוס פחות 2 כפות) קמח
1 כפית אבקת אפייה
45 גרם (שליש כוס) קקאו
135 גרם (שני שליש כוס) סוכר
קורט מלח
120 מ"ל (חצי כוס) שמן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
160 מ"ל (שני שליש כוס) מים רותחים

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, וקקאו, מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
2 .יוצרים גומה במרכז התערובת, מוסיפים פנימה שמן, ביצים ותמצית וניל ומערבבים קלות לתערובת סמיכה
מאוד וכמעט אחידה. מוסיפים מים רותחים בהדרגה תוך עירבוב לבלילה חלקה ודלילה.
3 . יוצקים לתבנית ואופים 20-16 דקות
 

עובדת מהבית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
120 גרם (כוס פחות 2 כפות) קמח
1 כפית אבקת אפייה
45 גרם (שליש כוס) קקאו
135 גרם (שני שליש כוס) סוכר
קורט מלח
120 מ"ל (חצי כוס) שמן
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
160 מ"ל (שני שליש כוס) מים רותחים

אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, וקקאו, מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
2 .יוצרים גומה במרכז התערובת, מוסיפים פנימה שמן, ביצים ותמצית וניל ומערבבים קלות לתערובת סמיכה
מאוד וכמעט אחידה. מוסיפים מים רותחים בהדרגה תוך עירבוב לבלילה חלקה ודלילה.
3 . יוצקים לתבנית ואופים 20-16 דקות
מה יוצא- עוגת טורט?
 

hodaya.n

משתמש רשום
עוגת שוקולד פגז
החומרים
2 ביצים
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קקאו כהה איכותי
2 כוסות קמח תופח או רגיל + שקית א.אפייה
כוס מי ברז
כוס מים רותחים
אופן ההכנה
לטרוף ידנית במטרפה פשוטה ביצים וסוכר אח"כ להוסיף את שאר החומרים בהדרגה ולערבב
את הקקאו לסנן לתערובת שלא יהיו גושים נוצרת תערובת דלילה וזה בסדר( מהסיבה הזאת חום האפייה נמוך ומשך האפייה מעט ארוך וזה תלוי כמובן גם בגודל התבנית)
אופים על 160 מעלות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים עליו
יוצא שני פסים של איגלישקייק
מתכון להכנת עוגת קרמבו ללא קמח

החומרים לטורט:
6 ביצים מופרדות בטמפרטורת החדר
6 כפות סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
2 כפות קקאו

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים ( הלבנים) ברגע שיש מסביב לקערה בועות יש להוסיף את הסוכר בשתיים שלוש פעמים. הקצף צריך להיות רך וגמיש (לא להקציף יותר מידי את החלבונים). לטרוף את החלמונים (צהובים) ולהוסיף לתערובת הקצף בתנועות עטיפה, לנפות מעל את האינסטנט פודינג שוקולד ואת הקקאו ולערבב בתנועות עטיפה עדינות.
לשמן תבנית עגולה מספר 26 ולפזר סוכר או קקאו, להעביר את כל התערובת לתבנית ולשטח.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, משך האפייה כ 30-35 דקות או יש לנעוץ קיסם ולבדוק שיוצא נקי.
להוציא את הטורט מהתנור ולקרר.

החומרים לקרם:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
1 כף של סוכר
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
להכניס לקערת מערבל את השמנת מתוקה ואת החלב ומעל את האינסטנט פודינג וניל להקציף לקרם חלק ויציב.
למרוח את הקרם על פני העוגה וליישר (יש לשמור מעט מהקרם לקישוט מעל פני העוגה).
להכניס את העוגה בנתיים למקרר.

החומרים לגנאש:
חצי מיכל של שמנת מתוקה (150 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
50 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות ( אפשר מריר )

אופן ההכנה:
להביא את השמנת המתוקה לסף רתיחה, למזוג מעל השוקולדים השבורים הנמצאים בקערה לאחר דקה לערבב ( רצוי עם מטרף ) לשוקולד מבריק וחלק.
לאחר שהגנאש התקרר מעט יש להוציא את העוגה מהמקרר, לקחת מצקת קטנה או כף ולמזוג את הגנאש שוקולד על פני העוגה וליישר בצורת טלטול עדינה.

לציפוי:
להכניס את הקרם שהשארנו לתוך שקית זילוף עם צנטר פרח ולקשט מסביב פרחים.

לקישוט:
דובדבנים מסוכרים להניח מעל הפרחים
בהצלחה

עוגת שוקולד עשירה
(מתאים ל40 אנשים)
החומרים:
4 ביצים
2 כוסות שמן ( 480 מ"ל)
1 ליטר מים פושרים (1/4. 4 כוסות)
4 כוסות קמח ( 560 גר')
2 שקיות אבקת אפיה. (20 גר')
4 כוסות סוכר (800 גר')
1 כוס קקאו (140 גר')
1 כוס שוקולית ( 140 גר' )
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 גר')
200 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. בקערה ענקית (הכי גדולה שיש לך בבית) טורפים ביצים, שמן ומים.
3. בקערה גדולה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, סוכר, קקאו ושוקולית.
4. מוספים את החומרים היבשים בהדרגה חקירת הביצים, כוס אחרי כוס וטורפים טוב אחרי כל הוספה עד שאין גושים.
5. משמנים תבנית עמוקה ומוזגים את התערובת לתוכה. אופים 40 דק'. לבדיקה שהעוגה מוכנה נועצים קיסם ורואים שיוצא יבש.
להכנת הגאנש:
6. מחממים את השמנת עד לרתיחה , מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד מחכים 2 דק' ומערבבים היטב עד שנהיה רוטב אחיד. מוזגים על העוגה.
אם רוצים אפשר לקשט הסוכריות צבעוניות או קוקוס מה שבא לך.
אם את מקשטת את העוגה תחכי כמה דק' שהציפוי יתקשה ואז תקשטי.
טיפ קטן ממני:
אל תכניסי את העוגה למקרר.
טמפרטורת החדר עושה לה ולגאנש רק טוב.
בהצלחה!

עוגת תפוחים

החומרים לבצק:
כוס קמח מלא
כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה (או חצי כפית סודה לשתייה + כפית מיץ לימון)
4 כפות סוכר
כפית קינמון
רבע כוס מים
חצי כוס שמן בעל טעם ניטרלי

החומרים למלית:
4 תפוחים מתוקים
1-2 כפות שמן
5 כפות סוכר
כף מים
כף קינמון
חצי כפית ציפורן טחון (לא חובה)
חצי כפית הל טחון (לא חובה)
חצי כפית אגוז מוסקט (לא חובה)


הוראות הכנה

מערבבים בקערה את חומרי הבצק היבשים. מוסיפים את הרטובים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים 2/3 מהתערובת על תבנית משומנת ואופים בחום בינוני (כ-180 מעלות) ל-20 דקות.
בינתיים קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
מחממים במחבת את השמן ומוסיפים 5 כפות סוכר, כף מים ואת קוביות התפוחים.
מוסיפים את הקינמון והתבלינים, מערבבים, ואחרי כ-7 דקות, לאחר שהתפוחים התרככו באופן חלקי, מסירים מהאש.
יוצקים את תערובת התפוחים לתבנית, על הבצק המוזהב, ומפוררים את תערובת הבצק שנותרה מעל.

אופים חצי שעה בחום בינוני (כ-180 מעלות).

*מומלץ להוסיף לבצק אגוזים ושקדים קצוצים דק.

עוגת קוקוס בחושה - לקוח מהרשת

תבנית אינגליש קייק
מצרכים
:
2 ביצים
חצי כוס (100 ג’) סוכר
שליש כוס (66 ג’) שמן
כפית (5 ג’) תמצית וניל
2/3 כוס (160 מ”ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
3/4 כוס (105 ג’) קמח תופח (או 3/4 כוס קמח רגיל מעורבב עם 3/4 כפית אבקת אפיה)
חצי כוס (45 ג’) קוקוס
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, מיץ תפוזים ומערבבים. בסוף מוסיפים קמח וקוקוס ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (מתקבלת תערובת דלילה).
-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
 

עובדת מהבית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עוגת שוקולד פגז
החומרים
2 ביצים
2כוסות סוכר
כוס שמן
כוס קקאו כהה איכותי
2 כוסות קמח תופח או רגיל + שקית א.אפייה
כוס מי ברז
כוס מים רותחים
אופן ההכנה
לטרוף ידנית במטרפה פשוטה ביצים וסוכר אח"כ להוסיף את שאר החומרים בהדרגה ולערבב
את הקקאו לסנן לתערובת שלא יהיו גושים נוצרת תערובת דלילה וזה בסדר( מהסיבה הזאת חום האפייה נמוך ומשך האפייה מעט ארוך וזה תלוי כמובן גם בגודל התבנית)
אופים על 160 מעלות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים עליו
יוצא שני פסים של איגלישקייק
מתכון להכנת עוגת קרמבו ללא קמח

החומרים לטורט:
6 ביצים מופרדות בטמפרטורת החדר
6 כפות סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג שוקולד
2 כפות קקאו

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים ( הלבנים) ברגע שיש מסביב לקערה בועות יש להוסיף את הסוכר בשתיים שלוש פעמים. הקצף צריך להיות רך וגמיש (לא להקציף יותר מידי את החלבונים). לטרוף את החלמונים (צהובים) ולהוסיף לתערובת הקצף בתנועות עטיפה, לנפות מעל את האינסטנט פודינג שוקולד ואת הקקאו ולערבב בתנועות עטיפה עדינות.
לשמן תבנית עגולה מספר 26 ולפזר סוכר או קקאו, להעביר את כל התערובת לתבנית ולשטח.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, משך האפייה כ 30-35 דקות או יש לנעוץ קיסם ולבדוק שיוצא נקי.
להוציא את הטורט מהתנור ולקרר.

החומרים לקרם:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
1 כף של סוכר
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה:
להכניס לקערת מערבל את השמנת מתוקה ואת החלב ומעל את האינסטנט פודינג וניל להקציף לקרם חלק ויציב.
למרוח את הקרם על פני העוגה וליישר (יש לשמור מעט מהקרם לקישוט מעל פני העוגה).
להכניס את העוגה בנתיים למקרר.

החומרים לגנאש:
חצי מיכל של שמנת מתוקה (150 מ"ל)
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
50 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות ( אפשר מריר )

אופן ההכנה:
להביא את השמנת המתוקה לסף רתיחה, למזוג מעל השוקולדים השבורים הנמצאים בקערה לאחר דקה לערבב ( רצוי עם מטרף ) לשוקולד מבריק וחלק.
לאחר שהגנאש התקרר מעט יש להוציא את העוגה מהמקרר, לקחת מצקת קטנה או כף ולמזוג את הגנאש שוקולד על פני העוגה וליישר בצורת טלטול עדינה.

לציפוי:
להכניס את הקרם שהשארנו לתוך שקית זילוף עם צנטר פרח ולקשט מסביב פרחים.

לקישוט:
דובדבנים מסוכרים להניח מעל הפרחים
בהצלחה

עוגת שוקולד עשירה
(מתאים ל40 אנשים)
החומרים:
4 ביצים
2 כוסות שמן ( 480 מ"ל)
1 ליטר מים פושרים (1/4. 4 כוסות)
4 כוסות קמח ( 560 גר')
2 שקיות אבקת אפיה. (20 גר')
4 כוסות סוכר (800 גר')
1 כוס קקאו (140 גר')
1 כוס שוקולית ( 140 גר' )
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 גר')
200 גרם שוקולד מריר.
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. בקערה ענקית (הכי גדולה שיש לך בבית) טורפים ביצים, שמן ומים.
3. בקערה גדולה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפיה, סוכר, קקאו ושוקולית.
4. מוספים את החומרים היבשים בהדרגה חקירת הביצים, כוס אחרי כוס וטורפים טוב אחרי כל הוספה עד שאין גושים.
5. משמנים תבנית עמוקה ומוזגים את התערובת לתוכה. אופים 40 דק'. לבדיקה שהעוגה מוכנה נועצים קיסם ורואים שיוצא יבש.
להכנת הגאנש:
6. מחממים את השמנת עד לרתיחה , מורידים מהאש מוסיפים את השוקולד מחכים 2 דק' ומערבבים היטב עד שנהיה רוטב אחיד. מוזגים על העוגה.
אם רוצים אפשר לקשט הסוכריות צבעוניות או קוקוס מה שבא לך.
אם את מקשטת את העוגה תחכי כמה דק' שהציפוי יתקשה ואז תקשטי.
טיפ קטן ממני:
אל תכניסי את העוגה למקרר.
טמפרטורת החדר עושה לה ולגאנש רק טוב.
בהצלחה!

עוגת תפוחים

החומרים לבצק:
כוס קמח מלא
כוס קמח לבן
כפית אבקת אפייה (או חצי כפית סודה לשתייה + כפית מיץ לימון)
4 כפות סוכר
כפית קינמון
רבע כוס מים
חצי כוס שמן בעל טעם ניטרלי

החומרים למלית:
4 תפוחים מתוקים
1-2 כפות שמן
5 כפות סוכר
כף מים
כף קינמון
חצי כפית ציפורן טחון (לא חובה)
חצי כפית הל טחון (לא חובה)
חצי כפית אגוז מוסקט (לא חובה)


הוראות הכנה

מערבבים בקערה את חומרי הבצק היבשים. מוסיפים את הרטובים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים 2/3 מהתערובת על תבנית משומנת ואופים בחום בינוני (כ-180 מעלות) ל-20 דקות.
בינתיים קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
מחממים במחבת את השמן ומוסיפים 5 כפות סוכר, כף מים ואת קוביות התפוחים.
מוסיפים את הקינמון והתבלינים, מערבבים, ואחרי כ-7 דקות, לאחר שהתפוחים התרככו באופן חלקי, מסירים מהאש.
יוצקים את תערובת התפוחים לתבנית, על הבצק המוזהב, ומפוררים את תערובת הבצק שנותרה מעל.

אופים חצי שעה בחום בינוני (כ-180 מעלות).

*מומלץ להוסיף לבצק אגוזים ושקדים קצוצים דק.

עוגת קוקוס בחושה - לקוח מהרשת

תבנית אינגליש קייק
מצרכים
:
2 ביצים
חצי כוס (100 ג’) סוכר
שליש כוס (66 ג’) שמן
כפית (5 ג’) תמצית וניל
2/3 כוס (160 מ”ל) מיץ תפוזים (מבקבוק לשתיה קלה)
3/4 כוס (105 ג’) קמח תופח (או 3/4 כוס קמח רגיל מעורבב עם 3/4 כפית אבקת אפיה)
חצי כוס (45 ג’) קוקוס
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, תמצית וניל, מיץ תפוזים ומערבבים. בסוף מוסיפים קמח וקוקוס ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (מתקבלת תערובת דלילה).
-יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך 25-30 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
כמה זמן לקח לך להקליד את השפע הזה?
תודה רבה!!
 

צחור

משתמש מקצוען
עוגת שוקולד פירורים משגעת

3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
כוס שמן/ 1 מרגרינה
1 ביצה
3 כפות סוכר
ללוש לבצק
3/4 מהבצק לשטח התבנית בינונית

לבשל על הגז
200 גר שוקולד מריר
1-1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קקאו
חצי כוס מים

כשמתקרר להוסיף
4 ביצים שלמות

לשפוך מעל הבצק
לפורר את הבצק שנשאר מעל
לאפות ב- 180 מעלות
כ-40 דקות או עד שהבצק מתייצב
בהצלחה

עוגת תפוחים בחושה
החומרים:
3 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
2 ביצים
כוס וחצי קמח כוסמין מלא
1 שקית אבקת אפיה
רבע כוס סוכר חום
כף דבש
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כפות קוקוס
כפית קינמון
כפית גרידת לימון
לקישוט: שקדים מולבנים וסילאן טבעי
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים ביחד חוץ מהשקדים.
2. להעביר לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות
3. לפזר למעלה לקישוט את השקדים המולבנים ולזלף מעט סילאן טבעי לקישוט
4. לאפות ב 180 מעלות כחצי שעה.
השוקולד פירורים טובה כרגיל
תודה רבה! וגאולה קרובה אמן!
20220807_184652.jpg
 

לאה דיין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יש לכם כוח לשכבות ולהקצפות? :rolleyes:
 

מגדלור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ואני הכנתי את זה
נראה מושלם עדיין לא נאכל:)
 

פרוזן

משתמש מקצוען
אני יוסיף גם:
עוגה ב3 שכבות אבל קלה וללא מיקסר
שכבת בצק :
5 כוסות קמח
כוס סוכר
1.5 כוסות שמן
2 ביצים
2 סוכר וניל
לערבב ולשטוח בתבנית ענקית

שכבת שוקולד ציפס:
2 כוסות/חבילה שוקלד ציפס
לפזר מעל הבצק

קרם קפה:
2.3/4 כוסות סוכר
1.5 כוס שמן
7 ביצים
2 כוסות קמח
6 כפות קפה נמס
לשפוך מעל ולהכניס לתנור....
לחתוך כשהעוגה חמה
שיבנה המקדש!
 

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לקארין גורן יש עוגות מהירות בקערה אחת. היא טוענת על רגל אחת, לא ניסיתי
יש לה עוגת שוקולד מהירה, עוגת מיפל מהירה ועוגת דבש
אני עושה אותם קבוע והן נחטפות...
בעוגת המייפל למי שאין מיפל אפשר לוותר , אני שמה שמקום חלב סויה -יוצא טעם קצת חלבי
ממליצה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  38  פעמים

לוח מודעות

למעלה