תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
נדייק הרבה:נדייק קצת-לא כל ערבי הוא מחבל, לפחות לא ברגע נתון, אבל כמעט כל מחבל הוא ערבי.
לא כל ערבי הוא מחבל בכל רגע נתון.
כל ערבי הוא מחבל בפוטנציאל בכל רגע נתון.
נדייק הרבה:נדייק קצת-לא כל ערבי הוא מחבל, לפחות לא ברגע נתון, אבל כמעט כל מחבל הוא ערבי.
"הלכה היא בידוע..."למה שמאלני, כל מי שהוא חושב שאסור להכליל בני אדם הוא שמאלני?
דווקא נחמד לגוון.למה שמאלני, כל מי שהוא חושב שאסור להכליל בני אדם הוא שמאלני?
אבל נעזוב את הויכוח, הסתפקתי בסמיילי זועם ונשאר עם זה.
לא נורא, המערכת לא סופרת סמיילים כועסים בהסטוריית הניק...
לא הייתי אומר "כל"נדייק הרבה:
לא כל ערבי הוא מחבל בכל רגע נתון.
כל ערבי הוא מחבל בפוטנציאל בכל רגע נתון.
א. אם עשיו אז עשיו העיקרי זה אירופה. האם כל אירופאי הוא מחבל?"הלכה היא בידוע..."
אני לא נוהג להסתובב בכפרים ערבים, ולא מכיר את האוכלוסיה שם.לא הייתי אומר "כל"
יש כמה ערבים (אולי חצי אחוז?) שהם לא מחבלים גם לא בפוטנציאל.
רק באתי לכתוב שיש דבר כזה הכללה נכונה מהסוג הזה.א. אם עשיו אז עשיו העיקרי זה אירופה. האם כל אירופאי הוא מחבל?
ב. עשיו שונא זה בסדר, אבל לא כתוב שכל עשיו הוא מחבל. אם היינו מקיימים רצון השם כל הגויים היו עבדים נאמנים לנו ומכבדים אותנו.
רק אני אומר שישנם הרבה מאוד כפרים ערביים שהכניסה ליהודים אסורה משום פיקוח נפש ממש.אני לא נוהג להסתובב בכפרים ערבים, ולא מכיר את האוכלוסיה שם.
אבל פגשתי נהגים ערבים יותר טובים מכמה נהגים יהודים.
ובנוסף ערבים הם לא עשיו, (אגב טראמפ לדוגמא=עשיו) והגזענות שהולכת פה מבחילה בהחלט. (לא צריך להיות שמולאני בשביל לקבל בחילה) זה לא אומר שהכל פה שגוי, אבל דבר ראשון לא כל מה שנכון כותבים. דבר שני לא הכל נכון. (כמו שכולם מחבלים)א. אם עשיו אז עשיו העיקרי זה אירופה. האם כל אירופאי הוא מחבל?
ב. עשיו שונא זה בסדר, אבל לא כתוב שכל עשיו הוא מחבל. אם היינו מקיימים רצון השם כל הגויים היו עבדים נאמנים לנו ומכבדים אותנו.
בפוטנציאל כן.אם עשיו אז עשיו העיקרי זה אירופה. האם כל אירופאי הוא מחבל?
יש רבינו בחיי (אאלט) שכותב שגם הלכה היא בידוע שישמעאל שונא ליצחקובנוסף ערבים הם לא עשיו, והגזענות שהולכת פה מבחילה בהחלט. (לא צריך להיות שמולאני בשביל לקבל בחילה) זה לא אומר שהכל פה שגוי, אבל דבר ראשון לא כל מה שנכון כותבים. דבר שני לא הכל נכון. (כמו שכולם מחבלים)
כי לא כל המחבלים ערבים...אבל פגשתי נהגים ערבים יותר טובים מכמה נהגים יהודים.
@אייל גלבוע.כל הערבים מחבלים, לפחות בפוטנציאל, אך לא כל המחבלים ערבים. רובם.
דווקא הדוגמא הזאת לא בטוח מהווה הוכחה.עיין ערך איחוד האמירוייות. לא כולם מחבלים בפוטנציאל
"לא תחנם" דאורייתא!אבל פגשתי נהגים ערבים יותר טובים מכמה נהגים יהודים.
יש הלכה שאסור להתייחד עם גוי, ולא משנה איזה. כי הם חשודים על שפיכות דמים....ומה שזה לא מתבצע יומיומית, כי זה לא ישתלם לו.א. אם עשיו אז עשיו העיקרי זה אירופה. האם כל אירופאי הוא מחבל?
לא מחית כשאמרו שטראמפ הוא הכי טוב ליהודים"לא תחנם" דאורייתא!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: