דרוש מתכון דגים מעושנים / כבושים

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מעלים פה מדי פעם הודעות על כבישת סלמון וכדו' באופן ביתי.
רציתי לשאול איך אפשר לכבוש בצורה דומה דגים אחרים, כמו מקרל ועוד.
אותו הדבר או שיש טכניקה ותבלינים שונים מומלצים לכל סוג של דג?
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
הכותרת מטעה קצת כי מעושן וכבוש זה לא אותו דבר,
כל דג שרוצים אפשר לכבוש
סלמון כרגע זה הפופולרי
תבלינים כל אחת מוסיפה לפי הטעם שלה
אני הוספתי למשל קימל ולא היה הכי מוצלח כי הטעם השתלט על הדג מעבר לרצוח.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עישון וכבישה זה שתי כותרות לטכניקות הכנה ושתיהם מתאימות לכלל הדגים, ולשתיהם יש הרבה וריאציות על אותו בסיס :)
באותו מתכון את יכולה לשנות את הדג בתנאי שהוא מאותה משפחה (או שאת משחקת במינונים של הרכיבים, משך זמן הכבישה וכו') וכן בתבלינים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמא

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה קְרָאתִיךָ חוּשָׁה לִּי הַאֲזִינָה קוֹלִי בְּקָרְאִי לָךְ:ב תִּכּוֹן תְּפִלָּתִי קְטֹרֶת לְפָנֶיךָ מַשְׂאַת כַּפַּי מִנְחַת עָרֶב:ג שִׁיתָה יְהוָה שָׁמְרָה לְפִי נִצְּרָה עַל דַּל שְׂפָתָי:ד אַל תַּט לִבִּי לְדָבָר רָע לְהִתְעוֹלֵל עֲלִלוֹת בְּרֶשַׁע אֶת אִישִׁים פֹּעֲלֵי אָוֶן וּבַל אֶלְחַם בְּמַנְעַמֵּיהֶם:ה יֶהֶלְמֵנִי צַדִּיק חֶסֶד וְיוֹכִיחֵנִי שֶׁמֶן רֹאשׁ אַל יָנִי רֹאשִׁי כִּי עוֹד וּתְפִלָּתִי בְּרָעוֹתֵיהֶם:ו נִשְׁמְטוּ בִידֵי סֶלַע שֹׁפְטֵיהֶם וְשָׁמְעוּ אֲמָרַי כִּי נָעֵמוּ:ז כְּמוֹ פֹלֵחַ וּבֹקֵעַ בָּאָרֶץ נִפְזְרוּ עֲצָמֵינוּ לְפִי שְׁאוֹל:ח כִּי אֵלֶיךָ יְהוִה אֲדֹנָי עֵינָי בְּכָה חָסִיתִי אַל תְּעַר נַפְשִׁי:ט שָׁמְרֵנִי מִידֵי פַח יָקְשׁוּ לִי וּמֹקְשׁוֹת פֹּעֲלֵי אָוֶן:י יִפְּלוּ בְמַכְמֹרָיו רְשָׁעִים יַחַד אָנֹכִי עַד אֶעֱבוֹר:
נקרא  3  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה