מעניין.מה קורה עם הסוכר חום הדביק?
לא מצליחה להשיג אותו כבר כמה שבועות.
בעקרון סוכר חום בהיר. תלוי מאד במתכון.ומה יכול למלא את מקומו באפיה?
לפני מספר שבועות באתי לפתוח אשכול כזה.מה קורה עם הסוכר חום הדביק?
לא מצליחה להשיג אותו כבר כמה שבועות.
מישהי ראתה אותו בירושלים?
ומה יכול למלא את מקומו באפיה?
כששאלתי בחנויות הסתכלו עלי כאילו מה את לא יודעת שיש מחסור כבר הרבה זמן? אז כנראה שזה מחסור רשמי...למרות שגוגל לא גילה לי את זה.גם חמותי שגרה בקריות ציינה שיש אצלם מחסור.
כמו הטורט קפה שלך או עוגיות שוקולד צ'יפס - כמה סילאן?והאם לא מרגישים את הטעם שלו?אם הוא נועד גם לתת לחות הייתי מוסיפה סילאן.
תחליפי כרגיל. יצא פחות כהה וטעם קרמלי טיפה פחות מודגש.כמו הטורט קפה
כף או שתיים וייצא לך טעם קרמלי מעניין ומודגש. מנסיוןעוגיות שוקולד צ'יפס - כמה סילאן
בסוכר רגיל?תחליפי כרגיל
בדמררה ובשעת הדחק ברגיל.בסוכר רגיל?
שימי לב שזה ממש תלוי מתכון ולא גורף.גם בבני ברק אני לא מוצאת
ו @shira bira תודה על הטיפים, ננסה להחליף.
בעוגה הזאת אני זוכרת שהזהרת שאין להחליף.שימי לב שזה ממש תלוי מתכון ולא גורף.
בבחושה שנתתי פה לכמה ניקיות זה ממש לא יעבוד.
לתשומת ליבך @פרקטית
סוג של סוכר חום עדין.בלי קשר, בקשתי מבעלי לקנות לי סוכר דמררה, הוא התקשר ואמר שיש רק "סוכר גולדן". מה זה זה?
ומה זה אומר? זה טוב ל... בראוניז נניח? או בכלל, כתחליף לדמררה? תודה.סוג של סוכר חום עדין
לבראוניז כל סוכר יכול להתאים.ומה זה אומר? זה טוב ל... בראוניז נניח?
מניחה שכן. פשוט הטעם יהיה פחות בולט.כתחליף לדמררה?
שמעתי כבר איפשהו שכל המחסור בחמאה נגרם כתוצאה מהמחסנים שאנשים ארגנו לעצמם (במקרר שלי יש כרגע קילו). שאלת הביצה והתרנגולת....(את החמאה אשמור לימי סגריר)
עובדתית המחסור נגרם בגלל הסטת פסי ייצור על ידי היצרניות למוצרים אחרים שמחירם אינו מפוקח והם יותר רווחיים. אולי אולי אפשר לשער שהוא הואץ בגלל קניה בהולה.שמעתי כבר איפשהו שכל המחסור בחמאה נגרם כתוצאה מהמחסנים שאנשים ארגנו לעצמם (במקרר שלי יש כרגע קילו). שאלת הביצה והתרנגולת....
זה לא הבריאות כמו המרקם.בכל מקרה, אל תצטערו על הענין הבריאותי יותר מידי, גם אני התאכזבתי נורא כשגיליתי שסוכר חום הוא בעצם סוכר לבן שצבעו אותו בחזרה במולסה שלו ,זה פשוט לא כלכלי להשאיר ליין לא מזוקק... אז מזקקים את כל הכמות, וצובעים בחזרה.
שעות אחרונות! אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח ממשיך לשעות בודדות 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: