דיון גם הוא נעדר מהמדפים?

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מה קורה עם הסוכר חום הדביק?
לא מצליחה להשיג אותו כבר כמה שבועות.
מעניין.
גם חמותי שגרה בקריות ציינה שיש אצלם מחסור.
ומה יכול למלא את מקומו באפיה?
בעקרון סוכר חום בהיר. תלוי מאד במתכון.
אם הוא נועד גם לתת לחות הייתי מוסיפה סילאן.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה קורה עם הסוכר חום הדביק?
לא מצליחה להשיג אותו כבר כמה שבועות.

מישהי ראתה אותו בירושלים?
ומה יכול למלא את מקומו באפיה?
לפני מספר שבועות באתי לפתוח אשכול כזה.
בסוף בעלי מצא בחנות נידחת ליד הכולל.
(אל תשאלו כמה זה עלה...)

הבעיה היא שזה הולך להגמר ועדיין לא מצאתי עוד...
 

פרקטית

משתמש מקצוען
גם חמותי שגרה בקריות ציינה שיש אצלם מחסור.
כששאלתי בחנויות הסתכלו עלי כאילו מה את לא יודעת שיש מחסור כבר הרבה זמן? אז כנראה שזה מחסור רשמי...למרות שגוגל לא גילה לי את זה.
אם הוא נועד גם לתת לחות הייתי מוסיפה סילאן.
כמו הטורט קפה שלך או עוגיות שוקולד צ'יפס - כמה סילאן?והאם לא מרגישים את הטעם שלו?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

RachelMe

משתמש מקצוען
בלי קשר, בקשתי מבעלי לקנות לי סוכר דמררה, הוא התקשר ואמר שיש רק "סוכר גולדן". מה זה זה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שמעתי כבר איפשהו שכל המחסור בחמאה נגרם כתוצאה מהמחסנים שאנשים ארגנו לעצמם (במקרר שלי יש כרגע קילו). שאלת הביצה והתרנגולת....
עובדתית המחסור נגרם בגלל הסטת פסי ייצור על ידי היצרניות למוצרים אחרים שמחירם אינו מפוקח והם יותר רווחיים. אולי אולי אפשר לשער שהוא הואץ בגלל קניה בהולה.
אל תאשימי אותנו :)
 

ענת לנדמן

משתמש פעיל
בכל מקרה, אל תצטערו על הענין הבריאותי יותר מידי, גם אני התאכזבתי נורא כשגיליתי שסוכר חום הוא בעצם סוכר לבן שצבעו אותו בחזרה במולסה שלו :(,זה פשוט לא כלכלי להשאיר ליין לא מזוקק... אז מזקקים את כל הכמות, וצובעים בחזרה.
עם כל זאת, הוא טעים בהרבה מהסוכר הלבן, אין מה לדבר.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בכל מקרה, אל תצטערו על הענין הבריאותי יותר מידי, גם אני התאכזבתי נורא כשגיליתי שסוכר חום הוא בעצם סוכר לבן שצבעו אותו בחזרה במולסה שלו :(,זה פשוט לא כלכלי להשאיר ליין לא מזוקק... אז מזקקים את כל הכמות, וצובעים בחזרה.
זה לא הבריאות כמו המרקם.
יש מתכונים שחייבים את הסוכר הדביק.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה