דרוש מתכון גלידה שאינה מכילה ביצים

עולם קטן

משתמש פעיל
יש אפשרות להכין גלידה פרווה ללא ביצים? מרתיעה אותי המחשבה לאכול ביצים חיות.... (מה עם סלמונלה?)
בגילדה חלבית אני משתמשת בחלב מרוכז ובשמנת מתוקה,
אבל בפרווה? ריץ' יספיק? יצא המרקם של גלידה? או שהוא פשוט יהיה גוש קפוא?
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אני משתמשת רק בחלבונים.
מחממת אותם ביחד עם סוכר [כמו שמכינים לפני הקצפה לנשיקות]
אחרי תהליך פסטור אני מקציפה, יוצא יותר משובח מגלידה רגילה
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
תלוי,
אםזה פירות כמו סורבה וכו אז לא.
אם זה וניל עם תוספות אז כן
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני משתמשת רק בחלבונים.
מחממת אותם ביחד עם סוכר [כמו שמכינים לפני הקצפה לנשיקות]
אחרי תהליך פסטור אני מקציפה, יוצא יותר משובח מגלידה רגילה
לאיזה טמפ' את מחממת אותם?
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
שזה מעלה בועות
ומערבבת כל הזמן.
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש גילדת תותים שזה בעיקרון תותים עם סוכר אין לי מתכון מדויק אבל תעשי חיפוש....
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אפשר מתכון?
גלידת תותים.
2 חלבונים
2/3 כוס סוכר.
מחממת.
אחרי זה שמה במיג'מיקס לכ5 דק'.
מוסיפה תותים קפואים אחד אחרי השני.
גלידה אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!1

מוס שוקולד.במקצף מקצועי [לא ידני וכו']
חומרים.
100גר' שוקולד.
4 חלבונים.
חצי ריצ'.

4 חלבונים
2/3 כוס סוכר
מחממת ומערבבת!!!
מקציפה.
אחרי שהקצף נוקשה מוסיפה ריץ בזרזיף דק [לא מוקצף] במהירות הכי גבוהה

ממיסה שוקולד.
מוסיפה בעדינות
ולמקפיא.
 

עולם קטן

משתמש פעיל
גלידת תותים.
2 חלבונים
2/3 כוס סוכר.
מחממת.
אחרי זה שמה במיג'מיקס לכ5 דק'.
מוסיפה תותים קפואים אחד אחרי השני.
גלידה אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!1

מוס שוקולד.במקצף מקצועי [לא ידני וכו']
חומרים.
100גר' שוקולד.
4 חלבונים.
חצי ריצ'.

4 חלבונים
2/3 כוס סוכר
מחממת ומערבבת!!!
מקציפה.
אחרי שהקצף נוקשה מוסיפה ריץ בזרזיף דק [לא מוקצף] במהירות הכי גבוהה

ממיסה שוקולד.
מוסיפה בעדינות
ולמקפיא.
תודה אלופה!
 

רינהרינה

משתמש מקצוען
גלידת תותים.
2 חלבונים
2/3 כוס סוכר.
מחממת.
אחרי זה שמה במיג'מיקס לכ5 דק'.
מוסיפה תותים קפואים אחד אחרי השני.
גלידה אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!1

לא כ"כ הבנתי,
לא מקציפים בכלל את החלבונים?
רק עם הלהב של המעבד מזון?
כמה תותים?
חובה לחמם קודם? את פשוט מחממת בסיר? לא יוצא חביתה?
 

הני ר.

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
לא כ"כ הבנתי,
לא מקציפים בכלל את החלבונים?
רק עם הלהב של המעבד מזון?
כמה תותים?
חובה לחמם קודם? את פשוט מחממת בסיר? לא יוצא חביתה?
זה סוג של הקצפה בלהב של הסכין 5 דק'.
תותים חבילה של 300 גר'
מחממת עם סוכר ומערבבת וזה לא נהפך לחביתה. נס, לא?
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
מוס שוקולד.במקצף מקצועי [לא ידני וכו']
חומרים.
100גר' שוקולד.
4 חלבונים.
חצי ריצ'.

4 חלבונים
2/3 כוס סוכר
מחממת ומערבבת!!!
מקציפה.
אחרי שהקצף נוקשה מוסיפה ריץ בזרזיף דק [לא מוקצף] במהירות הכי גבוהה

ממיסה שוקולד.
מוסיפה בעדינות
ולמקפיא.
זה מתכון אחד?
את מקציפה את החלבונים כשעדיין חם או מחכה שיתקרר?
 

מנה חמה

משתמש פעיל
יש אפשרות להכין גלידה פרווה ללא ביצים? מרתיעה אותי המחשבה לאכול ביצים חיות.... (מה עם סלמונלה?)
בגילדה חלבית אני משתמשת בחלב מרוכז ובשמנת מתוקה,
אבל בפרווה? ריץ' יספיק? יצא המרקם של גלידה? או שהוא פשוט יהיה גוש קפוא?
אפשר אולי את המתכון החלבי?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה