מרשמלו ורוד
משתמש רשום
קרה גם לי עכשיו
יש פתרון???? למי שאין קוד גיבוי
יש פתרון???? למי שאין קוד גיבוי
לצערינו הרבה עדיין לא חזר לעבוד,זיהוי אימות בנייד יש?
אני לא נתקעתי אבל תודה על הרעיונותהי לכולם,
ניסיתם להחליף סיסמא? ניסיתם ולא הצלחתם כי גוגל דרש קוד אימות?
אם לא תעשו ככה: כנסו לשחזור כתובת מייל כאן, "תשחזרו" את המייל ואחרי הודעת הצלחה יש אופציה (לא כ"כ רואים) לשנות את הסיסמא, תשנו, ואז תכנסו שוב
עבד לי ב-3 כתובות מייל שונות
עבד? תעשו לייק, לא עבד? תעשו שכוייח (בכ"א ניסיתי ועבדתי...). סתם, אתם לא חייבים.
לכאורה זה לא יעזור להם כי הטלפון שלהם שמעודכן הוא ללא smsאשמח לעזור, אני יכול לקבל בשביל מי שצריך הודעת אס אמ אס ולשלוח לו במייל.
המייל שלי kjohvusv שטרודל ג'ימל וכו'
כנ"ל, ממש דחוף לנו!למישהו יש פתרון איך לצאת מהבעיה?
היום זה לא עוזרכתבו כאן (או במקום אחר) שאם מניידים את המספר הכשר לרשת גולן, אפשר לקבל SMS, (כמובן אם מכניסים את הסים לטלפון לא כשר), וכך לעשות שחזור חשבון .
זה נכון? מישהו ניסה את זה? הסים לא נחסם?
אחרי שהרבה זמן הוא לא נתן לי אופציה לקבל קוד במייל, ניסיתי שוב בשבוע האחרוןנא מה יהיה תכלית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: