דיון גיוון לארוחת צהרים לזו"צ, מושקע אבל בלי הרבה עבודה..........

צ'אלמרית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פוקאצ'ת בשר - מכינה בצק פוקאצ'ה, מעטרת על הפוקאצ'ה ירקות לפי הטעם ובאמצע שמה כמות נדיבה של בשר (כמו לחמעג'ון), מפזרת שומשום לבן ושחור בצדדים, מזלפת שמן זית ואופה. (לשדרוג, לפני האפיה אני יוצרת גומה במרכז הפוקאצ'ה סביב הבשר, ו 5-10 דקות לפני סיום האפיה אני מניחה שם ביצה, ועד סיום האפיה יש לנו אפשרות להנות מחלמון נוטף ועסיסי יחד עם הבשר, ניתן לעשות זאת גם בפרווה,
אשמח להסבר על זה. את שמה על הפוקאצ'ה בשר טחון מתובל?
 

Batyamoyal

משתמש רשום
אשמח להסבר על זה. את שמה על הפוקאצ'ה בשר טחון מתובל?
כן
בשר טחון מתובל אפשר כבר מבושל ואפשר לפני,
אני עושה אותו לאחר הבישול כי אני מקפיאה בתור מנות לאחר שאני מבשלת כמות גדולה של בשר ומוציאה לפי הצורך והמנות שאני מכינה
 

הגדול שבגדולים

משתמש רשום
בעלי אוהב בעיקר בשרי,
אז כדי לחסוך בזמן
אני מטגנת כמות גדולה של בצל ושום
קילו לפחות בשר טחון
חבילת כוסברה
מוסיפה תבלינים: מלח, פלפל גרוס, פפריקה מתוקה, כורכום, מעט כמון, טריאקי, א. מרק טבעית, ומעט ראס אל חנות/בהרט.
מקררת ואורזת במנות לפי הגודל הרצוי,
ומכאן החיים קלים למגוון מנות שאני מכינה ממנה שאני שולפת מהמקפיא:
*עראיס - ממלאת פיתה בבשר, צולה במחבת, ומגישה עם טחינה וסלט קצוץ ליד
*חומוס בשר - אני אישית מכינה את החומוס , אך אפשר עם סלט חומוס קנוי, מורחת על צלחת כמה כפות חומוס, ושמה בפנים את מנת הבשר חמה, מגישה עם פיתות חמות וסלט חי. ויאלה לנגב.
*אגרול בשר - מוסיפה לתערובת הבשר צנוברים, ממלאת טורטיות ומקפלת לאגרולים, מצפה כמו שניצל, בביצה ופירורי לחם, ומטגנת עד להזהבה, מגישה מנה מכובדת עם רוטב צ'ילי וסלט עלים.
*פסטה בלונז - מבשלת פסטה ברוטב עגבניות עשיר ועסיסי ושופכת מעל את תערובת הבשר.
*בורקס בשר - ממלאת כמה עלי מלאווח או פילאס או פילו בתערובת הבשר, מסמנת חיתוכים, מואחת ביצה ושומשום ואופה. מגישה עם סלט ביצים קשות וחמוצים.
פוקאצ'ת בשר - מכינה בצק פוקאצ'ה, מעטרת על הפוקאצ'ה ירקות לפי הטעם ובאמצע שמה כמות נדיבה של בשר (כמו לחמעג'ון), מפזרת שומשום לבן ושחור בצדדים, מזלפת שמן זית ואופה. (לשדרוג, לפני האפיה אני יוצרת גומה במרכז הפוקאצ'ה סביב הבשר, ו 5-10 דקות לפני סיום האפיה אני מניחה שם ביצה, ועד סיום האפיה יש לנו אפשרות להנות מחלמון נוטף ועסיסי יחד עם הבשר, ניתן לעשות זאת גם בפרווה,
אופציה נוספת: כמו "סינייה" אני מזלפת כמות יפה של טחינה על הבשר לפני האפיה. מצרפת תמונה, של הגירסת הפרווה, אגרולים בשר, וה"סינייה")

וכמובן ניתן ליצור עוד הרבה ווריראציות כבלינצ'ס, שקשוקת בשר, לחמניה ממולאת, אורז עם בשר, מילוי ירקות וכו'צפה בקובץ המצורף 1514653צפה בקובץ המצורף 1514654צפה בקובץ המצורף 1514656

בהצלחה!
היי אפשר את המתכון לפוקצות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  21  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה