אפשר גם?יש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
אם את רוצה תרשמי מייל אני אשלח לך
בכייף
תוכלי לשלוח לי למייל
digi.fit2020אין לכתוב כתובת מייל
תודה רבה
אפשר גם?יש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
בכייף
בשמחה. קונים נרות בסופר - קניתי גם נרות זכרון של 25 שעות וגם נרות קטנים יותר בשביל מבחר. בחנות של חומרי יצירה מוכרים שעווה לפיסול במגוון צבעים. -(יש 3 סוגים. קוביות, דפים וחוטים). בפעילות עצמה צריכים לקשט את הנר מסביב עם השעווה - אפשר להכין צורות, אותיות ועוד. קל, מהנה, רגוע ולא מלכלך.אפשר בבקשה הסבר יותר מפורט על הפעילות? תודה
את רוצה את התפריט שלי? יעזור לך?ואי ואי ממש מעניין, כן חלבי בעז"ה ואני אשמח לקישורים, יש לי חודש וחצי עד התאריך אבל לא בטוחה שזה יהיה באותו יום אז מקסימום מדחה קצת.
אשמח לפרטים במייל grin3276 או פה, תודה ענקית!!
אם זה אפשרי לקבל גם, אשמח מאד!!!יש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
בכייף
האמת אני כבר לא יודעת, רציתי יותר תוכנית משפחתית, לא משהו מבחוץ@י.נועה איזה סגנון את רוצה?
משהו שקט, עדין, רק תכנית, או הפעלה עם די ג'יי, הפרשת חלה וקצב מטורף?
וואו! אז כנראה זה לא היה מובן פה, כי כולן הביאו לך תכניות מבחוץ.האמת אני כבר לא יודעת, רציתי יותר תוכנית משפחתית, לא משהו מבחוץ
משהו מצחיק, מעניין, או עליה או סתם
כן, ונראה לי כתבתי את זה כבר.וואו! אז כנראה זה לא היה מובן פה, כי כולן הביאו לך תכניות מבחוץ.
את רוצה משהו שאת תוכלי להכין או לקנות ולהפעיל לבד? הבנתי נכון?
לפי איך שנראה לא כל כך שמו לב לזה...כן, ונראה לי כתבתי את זה כבר.
תכניסי אותה בשיר, יש גמ"חים לכלות, אפשר להביא משם קשתות לכניסה, אחר כך הדלקת נרות לאמהות הקדושות, לסבתות...בכל אופן שלחו לי כמה רעיונות, אבל לא סגורה עדיין ואשמח לעוד
אתמול היה לבת שלי בת מצוה ב"ה, היה ממש מדהים ב"ה.לפי איך שנראה לא כל כך שמו לב לזה...
תכניסי אותה בשיר, יש גמ"חים לכלות, אפשר להביא משם קשתות לכניסה, אחר כך הדלקת נרות לאמהות הקדושות, לסבתות...
הפרשת חלה, ריקודים, אפשר את המקל עם הבלונים, מצנח של כלות ועוד...
אפשר לקנות מחברת יפה ולהעביר בין האורחות שיכתבו ברכות.
12 מתנות שעל כל אחת כתוב ברכה מעניינת שקשורה למתנה,
הבת יכולה לעשות איזה משחק על בת מצווה, צניעות, איזה נושא שהיא רוצה.
זה מששהו יותר משפתי ופשוט, מקווה שזה עזר...
אשמח לקבל r0527147346 שטרודל...יש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
בכייף
גם אני אשמח athermail7 בגימייליש לי תכנית נחמדה שהעברתי כאן לכמה
בכייף
מומלץ!!!יש לי תכנית מהממת שמשלבת בתוכה גם תוכן וגם המון תמונות של בת המצווה מאז שנולדה עד גיל 12.
אם מעניין אותך לראות דוגמא ללא התחייבות צרי איתי קשר במייל 8482893@ וכו'
או 0548482893.
אני לוקחת מחיר גלובלי של 350 ש"ח.
מדובר בתכנית על רמה שכל מי שלקחה נהנתה ממנה עד הגג ,יש לי מאות לקוחות ממליצות.
(המחיר ממש בדיחה, אני יודעת את זה ובכל אופן חשוב לי שכל אמא תוכל להרשות לבת שלה את זה)
@חוליה בשרשרתיש לי תכנית מהממת שמשלבת בתוכה גם תוכן וגם המון תמונות של בת המצווה מאז שנולדה עד גיל 12.
אם מעניין אותך לראות דוגמא ללא התחייבות צרי איתי קשר במייל 8482893@ וכו'
או 0548482893.
אני לוקחת מחיר גלובלי של 350 ש"ח.
מדובר בתכנית על רמה שכל מי שלקחה נהנתה ממנה עד הגג ,יש לי מאות לקוחות ממליצות.
(המחיר ממש בדיחה, אני יודעת את זה ובכל אופן חשוב לי שכל אמא תוכל להרשות לבת שלה את זה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: