הילדים שלך בבית ספר??כמובן שמי שחושב על הרעיונות הללו זה אנשים במ. החינוך
שאין להם מושג בחשיבות של חיי משפחה או בחשיבות של מה בית נותן לילד בתחום הערכים
העיקר אצלם זה כסף , עבודה ומצוינות.
וככל שהילד יהיה במוסד יותר זה שווה כלכלית וכו'.
לכן לטעמי הרעיון הזה הוא איכס.. אחד גדול
זה שגם אנו נצטרך להצטרף לאיכס הזה, לא משנה את היותו איכס.
נכון. לא השפיעה.וכמה היא השפיעה על החיים שלך?
זה אומר שבחו"ל יומיים בשבוע לא מסיימים בארבע הבנתי נכון?5 ימים - אבל רוב הבתי ספר החרדים לומדים כל השבוע (יום ראשון הוא קצר אבל יום שישי כמעט רגיל)
לא.נכון. לא השפיעה.
אני בטוחה שהבנת מה התכוונתי לומר.
כן (4 ימים עד 4:00 ויומיים עד 12:30 או אפילו ב2:45 בשישי קיץ)זה אומר שבחו"ל יומיים בשבוע לא מסיימים בארבע הבנתי נכון?
היא פגשה מורה רעה.
לא ידעתי שאני גרה בפריפריההודעה שקיבלתי:
במשרד החינוך והחינוך העצמאי, הודיעו היום להורים, על יישום החוק ליום חינוך ארוך, החל מיום ראשון הקרוב, ובמרכזה, הארכת יום הלימודים בבתי הספר, שיגיעו עד לשעות זמן העבודה ביום, המורות ילמדו עם התלמידות את החומר הנלמד,
ההארכה תתמקד בערים המוגדרות כפריפריה, כדוגמת בני ברק בשכונות ויז'ניץ, שיכון ה', שיכון ו', נוה אחיעזר, פרדס כץ, קרית הרצוג ברחובות נורוק ונויפלד.
הורים רבים מסרבים להליך החדש, שיגרום ללחץ ואי סדר בסדר היום.
לא חושבת שנכון ובריא לדור שלנו דרך מדי קצונית לא לפה ולא לשםהכי טוב זה ללמד בבית כמו פעם שיטה הכי הכי טובה נשים לא צריכות לעבוד מה קרה לנשים הפכו להיות גברים![]()
כבר מזמן זה לא חודשיים,קטן?? חודשיים לא מספיק?
יש פה הגזמה פרועה, מי חושבת שהיא שולחת את הילדים שלה לבית ספר בשביל לסדר תעסוקה לילדות הוא חוטא לעיקר, העיקר זה שילמדו מידות טובות ויראת שמים ועדינות וצניעות וכו' וכו' וגם נותנים לרכוש מקצוע להמשך החיים כי מה לעשות וזה האפשרויות שעומדות לפנינוסתם שאלה בשביל מה התחתנתן בשביל מה רציתן ילדים בשביל לזרוק אותם ל20 שעות ביום ולהביא אותם לנשים אחרות שעושות לילדים שטיפת מח הילדים נהיים חצופים יותר כל מה שמכניסים לראש לבזבז את כל החיים בשביל לדעת עיברית אנגלית וחשבון התורה הכי חשובה וזה מה שצריך לדעת
פשוט כי היו כאן הודעות כאלו. (יותר בנוסח "מי יוציא את הקטנים מהגן")ולמה הזלזול שכל מי שמתנגדת - לא רוצה את טובת הילדות ופשוט רוצה לנוח ולישון ושהילדות ישמרו לה על הקטנים.
שימי לב שרוב האמהות פה מודות שהטרגדיה הנוראה זה שלא יהיה מי שיוציא את הילדים מהגנים ויעזור בביתאני לא בעד ולא נגד
אבל זה נורא מפתיע אותי, בגלל שכתלמידה גמרתי ב15:30 ולא חשבתי שהנורמה כיום זה לגמור מוקדם.
וכאחת שלמדה עד 15:30 אני לא חושבת שזה נורא כמו שמציירים את זה באשכול פה.
לפי הנתון הזה מסתמא תני לי לנחש שאת גרה בצרפת,אבל שימו לב שבקיץ שבת יוצאת ב23:00
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: