גיוון נחמד לבראוניס הרגיל.
קל להכנה ממש.
וטעים....!
לבראוניס, תבנית חד פעמית ענקית
7 ביצים
1.5 כוסות שמן
2.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קקאו
1 כף תמצית בטעם פיסטוק
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1.5 כוסות פיסטוק גרוס
לציפוי, אופציונאלי:
250 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
מערבבים את כל הרכיבים למעט הפיסטוק במיקסר.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה
מפזרים פיסטוק
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות.
מקררים ופורסים לקוביות.
אם רוצים להכין ציפוי ממיסים שמן ושוקולד לפני הפריסה ומורחים על העוגה. מקפיאים להתקשות של הציפוי. מוציאים ומשהים מעט על השיש. פורסים בסכין חדה ולא משוננת
קל להכנה ממש.
וטעים....!
לבראוניס, תבנית חד פעמית ענקית
7 ביצים
1.5 כוסות שמן
2.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קקאו
1 כף תמצית בטעם פיסטוק
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1.5 כוסות פיסטוק גרוס
לציפוי, אופציונאלי:
250 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
מערבבים את כל הרכיבים למעט הפיסטוק במיקסר.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה
מפזרים פיסטוק
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות.
מקררים ופורסים לקוביות.
אם רוצים להכין ציפוי ממיסים שמן ושוקולד לפני הפריסה ומורחים על העוגה. מקפיאים להתקשות של הציפוי. מוציאים ומשהים מעט על השיש. פורסים בסכין חדה ולא משוננת