בכל פעם כשאני זקוקה להזמין מהאתר של שיין. אני לא יכולה להתאפק, ובודקת מה חדש באגף של אביזרי האפייה....
חיבה מיוחדת יש לי לתבניות הסיליקון, שבלי מומחיות וללא הכשרה מיוחדת, הופכות כל קינוח ועוגה למראה של פטיפור מושקע והעיקר בקלות ובמהירות. (9 שקל- הנזק)
כשראיתי את התבנית הזו (כבר אעלה קישור)
מיד נדלק לי הדמיון וכבר לא יכולתי לחכות שיגיע...
כמובן מיד כשהגיע כבר היה לי ברור מה הקינוח שהולך לככב אצלנו בשבת, גם היו אורחים, והחגיגה היתה מושלמת.
כמו הרבה מתכונים שאני מעלה, אני מתכוונת יותר לתת את הרעיון/ההשראה, וכמובן אפשר להתפרע כיד הדמיון..
- אפשר בקלות להכין כחלבי-
קינוח בראוניז מוס חמאת בוטנים:
בסיס:
עוגת בראוניז כלשהי (אם יהיה ביקוש אתן את שלי)
מוס:
1 ריץ' מוקצף (אם זה המרוכז להוסיף מעט מים)
להוסיף:
100 גר' שוקולד מריר מומס
1 כוס חמאת בוטנים טבעית (ח"פ)
לזלף לתוך תבנית הסיליקון, ליישר את פני השקעים. להקפיא.( קופא מהר מאוד!! )
לקרוץ מהבראוניז עיגולים בקוטר מתאים.
להקציף ריץ' עם מעט פודינג, לזלף עם שקית זילוף- ללא צנתר, מסביב.
להניח את המוס הקפוא.
בהצלחה!
ובתאבון!!
חיבה מיוחדת יש לי לתבניות הסיליקון, שבלי מומחיות וללא הכשרה מיוחדת, הופכות כל קינוח ועוגה למראה של פטיפור מושקע והעיקר בקלות ובמהירות. (9 שקל- הנזק)
כשראיתי את התבנית הזו (כבר אעלה קישור)
מיד נדלק לי הדמיון וכבר לא יכולתי לחכות שיגיע...
כמובן מיד כשהגיע כבר היה לי ברור מה הקינוח שהולך לככב אצלנו בשבת, גם היו אורחים, והחגיגה היתה מושלמת.
כמו הרבה מתכונים שאני מעלה, אני מתכוונת יותר לתת את הרעיון/ההשראה, וכמובן אפשר להתפרע כיד הדמיון..
- אפשר בקלות להכין כחלבי-
קינוח בראוניז מוס חמאת בוטנים:
בסיס:
עוגת בראוניז כלשהי (אם יהיה ביקוש אתן את שלי)
מוס:
1 ריץ' מוקצף (אם זה המרוכז להוסיף מעט מים)
להוסיף:
100 גר' שוקולד מריר מומס
1 כוס חמאת בוטנים טבעית (ח"פ)
לזלף לתוך תבנית הסיליקון, ליישר את פני השקעים. להקפיא.( קופא מהר מאוד!! )
לקרוץ מהבראוניז עיגולים בקוטר מתאים.
להקציף ריץ' עם מעט פודינג, לזלף עם שקית זילוף- ללא צנתר, מסביב.
להניח את המוס הקפוא.
בהצלחה!
ובתאבון!!
נערך לאחרונה ב: