נכתב ע"י motey2;193787:יש את המברשות האלה בפוטושופ??
נכון שאולי יש על זה זכויות יוצרים אבל בשביל ללמוד איך לעשות את זה נראה לי שמותר.<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title=" הודעה 194175" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>יפה</TD><TD class=alt2>אפשר פשוט ... לשבת לעשות א"ז לבד (למרות שאנחנו בדר"כ אוהבים לשבת רגל על רגל ולתת לאחרים לעשות את העבודה.
תעלה את הקובץ לאילוס' בשכבה נפרדת, נעולה, ותתחיל לצרוב לבד, נקודה נקודה.
אפשר ליצור מברשת עם קצוות רחבים ובאמצע היא צרה, ולאט לאט יצא לך משהו דומה.
רק 2 הערות:
אתה יכול לקחת משהו אחר חינמי.
לא בטוחה שמותר לעשות את מה שאמרתי לך, מבחינת זכויות יוצרים.
</TD></TR></TBODY></TABLE>
מה הכוונה? איזה כלי?<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title=" הודעה 193751" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>בננה</TD><TD class=alt2>לרוב, הם קנויים. נתקלתי במברשות שעושות פעולה דומה וכן בכלי צורה מיוחדת.</TD></TR></TBODY></TABLE>
ואולי מישהו יכול להגיד לי אם אפשר ואיך עושים לבד כאלה מברשות? (אם אני לא טועה נראה לי שראיתי פעם שאפשר לעשות לבד, אבל איך?<TABLE class=tborder style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px" cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR title=" הודעה 194037" vAlign=top><TD class=alt1 align=middle width=125>פוס</TD><TD class=alt2>תוכל למצוא ברחבי ה'נט' - מאות ואלפים של מברשות, בכל פורמט אפשרי.
</TD></TR></TBODY></TABLE>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: