דרוש מתכון בצק שמרים פרווה עם מלוי חלבי

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
שימי לב שהמתכון שנתתי הוא לפס שמרים אחד, כך שקילו בהחלט לא אמור להספיק ל10 פסים.. את צריכה להגדיל כמויות
אחכ שמתי לב וכבר לא היתה לי מספיק גבינה בבית :(
אבל טעמתי וזה דוקא ממש טוב, מוצלח וטעים למרות שלא מפוצץ גבינה.. (אני לא מהמכורים למתוק ;))

@bnoya אני חושבת שזה בהחלט יכול להיות מאמר המתכון הזה לקראת חג השבועות!
 

bnoya

משתמש מקצוען
אחכ שמתי לב וכבר לא היתה לי מספיק גבינה בבית :(
אבל טעמתי וזה דוקא ממש טוב, מוצלח וטעים למרות שלא מפוצץ גבינה.. (אני לא מהמכורים למתוק ;))

@bnoya אני חושבת שזה בהחלט יכול להיות מאמר המתכון הזה לקראת חג השבועות!
תודה! :)

הבצק הזה מעולה גם לשמרים פרווה וגם לפיצות, הוא בצק שמרים של קונדיטוריות והוא ממש מוצלח
אם תרצי עוד מילויים טובים, בשמחה
 

*טובית*

משתמש מקצוען
תודה! :)

הבצק הזה מעולה גם לשמרים פרווה וגם לפיצות, הוא בצק שמרים של קונדיטוריות והוא ממש מוצלח
אם תרצי עוד מילויים טובים, בשמחה
רק רוצה להעיר בקשר למקצף בלון.
פעם בעיתון 'בתוך', היה מתכון של עוגת שמרים, בסגנון הנ"ל.
קודם עם מקצף בלון, על חצי מכמות הקמח, ואז לעבור לוו לישה.
יש לי קנווד מיג'ור, ה'בלון' שלי נשבר מצורת העבודה הזו.
שמנה לב.
(וזה מיקסר וחלקים חזקים).
 

bnoya

משתמש מקצוען
רק רוצה להעיר בקשר למקצף בלון.
פעם בעיתון 'בתוך', היה מתכון של עוגת שמרים, בסגנון הנ"ל.
קודם עם מקצף בלון, על חצי מכמות הקמח, ואז לעבור לוו לישה.
יש לי קנווד מיג'ור, ה'בלון' שלי נשבר מצורת העבודה הזו.
שמנה לב.
(וזה מיקסר וחלקים חזקים).
מוזר. אני כבר שנים עושה ככה ומעולם לא נשבר לי מקצף הבלון. יש לי מיקסר קנווד מיג'ור. את בטוחה שעשית רק על חצי מכמות הקמח? כי זה נוזלי מאוד כך שאין סיבה שיישבר.
 

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
רק רוצה להעיר בקשר למקצף בלון.
פעם בעיתון 'בתוך', היה מתכון של עוגת שמרים, בסגנון הנ"ל.
קודם עם מקצף בלון, על חצי מכמות הקמח, ואז לעבור לוו לישה.
יש לי קנווד מיג'ור, ה'בלון' שלי נשבר מצורת העבודה הזו.
שמנה לב.
(וזה מיקסר וחלקים חזקים).
אני עשיתי כמות כפולה ז״א קילו עם בלון.. עבר בשלום
תודה! :)

הבצק הזה מעולה גם לשמרים פרווה וגם לפיצות, הוא בצק שמרים של קונדיטוריות והוא ממש מוצלח
אם תרצי עוד מילויים טובים, בשמחה
אני אומרת לך גלית לי את אמריקה עם המתכון הזה!
קודם כל הוא מושלם מיד מהקפאה
וב״ה כמות הגבינה ממש הייתה מדוייקת לנו. :sneaky: רק צריכה להוריד מכמויות הסוכר כי היה לי קצת מידי מתוק (אבל טעים! רק המצפון--חח)
אני קיבלתי מחמותי קרם פרלין, נראה לך ילך כשמרים?
 

bnoya

משתמש מקצוען
אני עשיתי כמות כפולה ז״א קילו עם בלון.. עבר בשלום
שמת על קילו, חומרים של 2 קילו הבנתי נכון? זה בעצם אותו דבר, אין סיבה שלא יעבור בשלום כי העיסה נוזלית מאוד.
אני קיבלתי מחמותי קרם פרלין, נראה לך ילך כשמרים?
למה לא? אולי בשילוב עם שוקולד
 

CHANA.

משתמש חדש
משהים את הבצק בערך 5 דקות ואח"כ מוסיפים את חצי קילו הקמח ומחליפים לוו לישה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
כדי לקבל בצק אוורירי ואיכותי, הכי מומלץ להפעיל את המיקסר 5 דקות ולעצור למנוחה של 5 דקות 3 פעמים.
לא חוקי לפרסם כאלה דברים מגרים;)

איזה קליעה מדויקת של העוגות אלופהההה
הטיפ של 5 דק לישה 5 דק הפסקה נשמע ממש יעיל , מאמצת .
תודה!
 

זה מבית שמש

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סתם הערה, מבחינה הלכתית צריך לשים לב שאסור לעשות עוגת שמרים שנראית פרווה והיא בעצם חלבית
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  17  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה