מאפים בצק לסופגניות שבקושי תפח

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בצק לסופגניות שבקושי תפח אחרי כמעט שעתיים... שווה משהו?
הכנתי את הבצק של קרין גורן, יש בו שמן וסוכר וביצים בכמות די גבוהה
אני רגילה למתכון של החלות שלי שתופח ממש מהר!
מה עושים???
לא שווה לטגן?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בטוח שהשמרים טובים?
כמה שמרים שמת לכמה קמח?
בבצק עשיר בביצים וסוכרים צריך לשים יותר שמרים מהרגיל.
 

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
תנסי להכניס ל"תא אדים", למשל מיקרוגל סגול (לא מופעל) עם כמה כוסות מים רותחים בפינות,
או להדליק מזגן על חום
 
  • תודה
Reactions: dem

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בטוח שהשמרים טובים?
כמה שמרים שמת לכמה קמח?
בבצק עשיר בביצים וסוכרים צריך לשים יותר שמרים מהרגיל.
כן, שמרים יבשים ואני עושה איתם כל הזמן חלות / לחמניות
2 כפות גדושות לקילו

טיגנתי כמה בודדות, הילדים אהבו אבל ה'מבינים' פחות... זה באמת יצא דחוס :(
מעניין אותי באמת זאת לא פעם ראשונה שבצקים כאלה (עם סוכר ושמן בכמות גבוהה) כמעט ולא תופחים לי, גם כשאני עושה בצק לעוגות שמרים.
יש טיפים מיוחדים? הסבר למה זה קורה?
אשמח לדעת לפעם הבאה
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כן, שמרים יבשים ואני עושה איתם כל הזמן חלות / לחמניות
2 כפות גדושות לקילו

טיגנתי כמה בודדות, הילדים אהבו אבל ה'מבינים' פחות... זה באמת יצא דחוס :(
מעניין אותי באמת זאת לא פעם ראשונה שבצקים כאלה (עם סוכר ושמן בכמות גבוהה) כמעט ולא תופחים לי, גם כשאני עושה בצק לעוגות שמרים.
יש טיפים מיוחדים? הסבר למה זה קורה?
אשמח לדעת לפעם הבאה
בצקים עם סוכר ושמן בכמות גבוהה צריכים 3 כפות שמרים לקילו.
וכמובן כמו בכל בצק שמרים שהשמרים לא יגעו בשומן ובמלח.
 
  • תודה
Reactions: dem

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  24  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה