מאפים בייגלס שום ובצל מאלפות!!!!!!!!!!!!! ממש כמו של אביחיל

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
תודה על המתכון,
הכנתי חצי עם בצל ושום מטוגן
וחצי עם בטטה וגבינה מלוחה.
יצא מעולה!
 

saryk

משתמש מקצוען
בייגלס יפהפיים!
אני הייתי ממליצה לשים את הבצל לקראת סוף האפייה שלא יישרף.
קראתי איפשהו - לערבב את הבצל בקצת מים רותחים, ואז עם שמן ותבלינים. אח"כ למרוח על הלחמניות.
כך זה לא נשרף.
נוסה בהצלחה...
 

גרעין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לא הבנתי איך מחממים את התנור ל160 מעלות. מתפיחים עם חמישים ומכניסים ל160
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קראתי איפשהו - לערבב את הבצל בקצת מים רותחים, ואז עם שמן ותבלינים. אח"כ למרוח על הלחמניות.
כך זה לא נשרף.
נוסה בהצלחה...
מעניין באמת לנסות
כי אני בדכ לקראת חצי אפייה מורידה את התבניות לתחתית התנור שהציפוי לא יישרף מידי
לא הבנתי איך מחממים את התנור ל160 מעלות. מתפיחים עם חמישים ומכניסים ל160

שיטת התפחה מאוד טובה
לחמם ל-50 מעלות
להתפיח 20 דקות ורק אז להעלות ל-160+ (כמובן תלוי בתנור)

בתאבוןן
 

סטודיו שלוש נקודות

מיתוג ופרסום | קריאייטיב | אומנות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ללוש, ליצור צורות, להכניס לתנור ואז להתפיח כמו שאמרת,
בלי להתפיח את הבצק קודם לפני יצירת העיגולים?
לא, ממש לא...
לא קשור להתפחה הראשונית אחרי הלישה (כפי שכתוב בהוראות המתכון)
 

טורינו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מתכון בייגלס שום ובצל טעימות אששש!!
יוצאות תפוחות יפות וטעימותתת
צפה בקובץ המצורף 1430398

צפה בקובץ המצורף 1430392

אז לבצק -
מכינה את הבצק הרגיל שלי
כמו שהעלתי במתכון של הפוקאצ'ות (כנסו ל-כאן)

ולציפוי -
בצל מיובש
שום גבישי
שומשום

מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים
מרדדים יוצרים גליל ומעגלים לצורת בייגל

מחממים תנור ל-160 מעלות

מכינים 2 צלוחיות - 1 עם מים והשניה עם הציפוי
טובלים כל בייגל במים ובתערובת הציפוי

וכאן אני משתמשת בשיטת הההתפחה של 20 דקות בתנור 50 מעלות
ולאחמ"כ אופה כ-15 דקות על 160 מעלות (בד"כ כדאי לאפות בקומה התחתונה בתנור למניעת הישרפות הציפוי)


בתאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכנתי
יצא מושלם!
 

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי יצא ממש טעים , תודה רבה!
הוספתי קצת מים - הרגיש לי שהיה חסר
פיזרתי מעל שומשום+ תבלין פיצה (תחליף לשום כי התנור שלי בשרי...)
והעיגול באמצע יצא לי קצת גדול... אבל לא נורא
P1180236.JPG

P1180241.JPG
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה