מתכון בייגלס שום ובצל טעימות אששש!!
יוצאות תפוחות יפות וטעימותתת
אז לבצק -
מכינה את הבצק הרגיל שלי
כמו שהעלתי במתכון של הפוקאצ'ות (כנסו ל-כאן)
ולציפוי -
בצל מיובש
שום גבישי
שומשום
מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים
מרדדים יוצרים גליל ומעגלים לצורת בייגל
מחממים תנור ל-160 מעלות
מכינים 2 צלוחיות - 1 עם מים והשניה עם הציפוי
טובלים כל בייגל במים ובתערובת הציפוי
וכאן אני משתמשת בשיטת הההתפחה של 20 דקות בתנור 50 מעלות
ולאחמ"כ אופה כ-15 דקות על 160 מעלות (בד"כ כדאי לאפות בקומה התחתונה בתנור למניעת הישרפות הציפוי)
בתאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!
יוצאות תפוחות יפות וטעימותתת
אז לבצק -
מכינה את הבצק הרגיל שלי
כמו שהעלתי במתכון של הפוקאצ'ות (כנסו ל-כאן)
ולציפוי -
בצל מיובש
שום גבישי
שומשום
מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים
מרדדים יוצרים גליל ומעגלים לצורת בייגל
מחממים תנור ל-160 מעלות
מכינים 2 צלוחיות - 1 עם מים והשניה עם הציפוי
טובלים כל בייגל במים ובתערובת הציפוי
וכאן אני משתמשת בשיטת הההתפחה של 20 דקות בתנור 50 מעלות
ולאחמ"כ אופה כ-15 דקות על 160 מעלות (בד"כ כדאי לאפות בקומה התחתונה בתנור למניעת הישרפות הציפוי)
בתאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!