מאפים בייגל'ס בהקפאה

זמר

משתמש פעיל
אשמח לעזרה..
אני מעוניינת להכין בייגל'ס לאירוע בכמות (אזור ה60).
אני רוצה להתחיל כבר להכין- אבל שישמר טרי וטוב.
עשיתי בעבר מס' פעמים את המתכון של @ה. בקר ויצא מדהים- לא האמינו לי שזה ביתי.
ואותו אני הולכת להכין בעז"ה.
בעבר חיכיתי שיתקררו עטפתי כל אחד בניילון נצמד והקפאתי ונשמר מצוין אבל לא ניסיתי למרחק של שבוע וחצי.
מישהי ניסתה ויצא לה כמו טרי אחרי הפשרה?
מה הצורה הכי נכונה לעשות את זה?
תודה רבה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שבוע וחצי זה לא הרבה זמן.
תעטפי היטב בניילון נצמד כמו שכתבת,
העני ממליצה לעטוף דווקא כשפושר עדיין ולא כשממש קר,
ובע״ה יצא מצוין.
 

חן5

משתמש פעיל
לדעתי לא אמור להיות בעיה, את יכולה לשים בשקית זבל ולקשור היטב.. (זה מה שאני עושה כשזה כמות גדולה וזה נשמר טוב)
 

זמר

משתמש פעיל
היי
אשמח למתכון של הביגלס
@איירבראש משהו קטן שחשוב לי לציין ממה שראיתי לפני שאת מכינה.
בתחילה הייתי עושה רצועה וסוגרת בסוף- אבל במים הרבה פעמים נפתח ונהרס.
מומלץ לקחת כדור בצק בגודל שאת מתכוננת להכין את הבייגל - לתפוס את הכדור ולהכניס אצבע למרכז ומגלגלים על באצבע כדי לפתוח את החור מותחים מעט ביד כדי לקבל חור בגודל הרצוי ונזהרים מאד לא לקרוע את הבייגל.
בהצלחה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה