חגים בא לכן לעזור לי לגוון?

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
איזה כיף!
ממש תפריט מגוון, תהנו.
תשובות שליליות לכולם!
אני מחכה לשים בפנים את הכרובית והברוקולי כרגע הוא ממש התרכך
תעשי את זה רק בחג עצמו, אחרת זה יסתמרטט.
ואולי גם שמרים
רוצה גם לזה גיוונים?
הכנתי היום שמרים לוטוס ושמרים שוקולד רוזמרי.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
רוצה גם לזה גיוונים?
הכנתי היום שמרים לוטוס ושמרים שוקולד רוזמרי.
בטח
שמרים נטרף אצלי
אבל רק אם יש איזונים טובים בין המילוי לבצק אחרת זה לא נאכל
הרוזמרי הוא חלבי אני מבינה נכון?
אשמח לשתיהם
מישהי יודעת איך מתעסקים עם בצק מהיום למחר
כלומר מחר הסעודה ב11 ואני רוצה שהחלות כבר יהיו מוכנות אבל לא סומכת על עצמי שאקום מספיק מוקדם להעמיד בצק.
אפשר איכשהו להכין אותו היום?
 

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
את יכולה להתפיח במקרר
לא ניסיתי
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אלופה, נשמע מגרה וטעיםם!

נשמע מעניין, מתכון?
את עושה את המוקפץ הרגיל: פלפלים בצבעים רצועות, גזר מנדולינה, קישוא ופטריות (שתיים שלוש יחידות מכל ירק)
(אני מכניסה ראשון את הקישוא, שני את הגזר ושלישי את הפלפל ורק בסוף את הפטריות)
אם יש לך ווק אז הכי טוב אם לא תשתדלי להקפיץ ממש הרבה
פה ניתן להכניס גם שעועית ירוקה שלמה (כוס)
עם מלח ופלפל (ניתן להוסיף כף שומשום זה עושה לזה מראה טיפה סיני אם מתאים לך, לא כל כך משמעותי בטעם)
בסוף את מוסיפה שתיים שלוש כפות רוטב סויה, לא מכבה,
חבילה שלמה של פסטרמה את חותכת לרצועות בעובי של הרצועות של הירקות, מכניסה לבפנים (הכי טוב חזה הודו הלבן אבל איזה פסטרמה שיש זה טוב)
מכניסה , מערבבת ומקפיצה עוד שתי דקות ומכבה את האש

ישנן אפשרויות לגיוון כמו להוסיף אגוזים, שקד מולבן מקלות וערמונים אבל הבייס הוא הירקות הנ"ל, מלפ, רוטב סויה ופסטרמה
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יו, מה זה הזריזות הזאת!
 

לא מאוחר

משתמש מקצוען
את מכינה קיגל תפוא רגיל - כמו שאת רגילה להכין. חובה--- תבנית אינגליישיק לא רגילה אלא עבה יותר מנסיון עם הרגיל לא מצליח....
ממלא חצי מהתערובת של קיגל מעל מניחה קוביות בשר וממליחה מלמעלה מלח והשכבה העליונה החצי הנוסף של הקיגל והוא מכסה את הבשר ולתנור מכוסה...

לא לשכוח להניח על הפלטה בליל החג כדי שכל הלילה זה יהיה על הפלטה
וארוחה ביום השאר לכם רק להנות.

שווה לנסות!
בעלי לא מוותר על התענוג הזה כל חג מחדש....
פלאנקען עם השומנים?
לילה על הפלטה לא שורף אותו?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בטח
שמרים נטרף אצלי
אבל רק אם יש איזונים טובים בין המילוי לבצק אחרת זה לא נאכל
הרוזמרי הוא חלבי אני מבינה נכון?
אשמח לשתיהם
מישהי יודעת איך מתעסקים עם בצק מהיום למחר
כלומר מחר הסעודה ב11 ואני רוצה שהחלות כבר יהיו מוכנות אבל לא סומכת על עצמי שאקום מספיק מוקדם להעמיד בצק.
אפשר איכשהו להכין אותו היום?
אפשר להכין הלילה ולהתפיח במקרר כמו שכתבה לך ברכי.
לוטוס - אני פשוט מורחת שכבה יפה על העלה. כמו ממרח על לחם.
סדר גודל של 2 כפות על עלה מ1/8 קילו קמח.

הרוזמרי דווקא פרווה.
כתבתי פה:
הכמות מתאימה לרבע קילו קמח.
הכנתי היום מחצי קילו קמח,
2 שמיניות לוטוס ו2 שמיניות שוקולד רוזמרי.

בקשר לצורה:
אני אוהבת לרדד לעלה, למרוח, לגלגל,
לחתוך לרוחב כך שיראו את כל שכבות הגלגול (מכירה ומבינה, נכון?)
לקלוע את 2 הרצועות לצמה,
ואז, במקום לשים באינגליש קייק ולהסתכן שיתפח יותר מדי או פחות מדי או יעבד את הצורה -
אני מגלגלת את הצמה סביב עצמה באופן רפוי.
זה נראה קליעה מסובכת ופנסית.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
פשוט מכינים את הבצק רגיל ושמים במקרר ללילה שלם?
יש לך ניסיון עם זה?
אין לי ניסיון, אבל באשכול של @זהבהלה כתבו על זה כמה הודעות,
אם יש לך סבלנות לקרוא 20 מליון עמודים.
קראתי גם ששמרים מתוק מתנהג יותר טוב בהתפחה איטית במקרר.
בנוסף, @hbecker התיחסה לנושא פעם אז אולי יהיה לך מזל והיא תהיה על המחשב...
אתם זוג מיניאטוריים ככה נשמע
לו יהי....
הכנתי 4 שבלולים מחצי קילו קמח.
יצאו יצורים ענקיים פי כמה ממה שזכרתי שיוצאים,
ויש סיכוי סביר שההוא ששלחתי למקפיא ישרוד עד החג.
הקאצ׳ הוא שעשיתי חלק עם לוטוס, והוא והפעוטה שלי זה סיפור אהבה...
 

זהבהלה

כל מה ששווה באליאקספרס !!!
מנוי פרימיום
אין לי ניסיון, אבל באשכול של @זהבהלה כתבו על זה כמה הודעות,
אם יש לך סבלנות לקרוא 20 מליון עמודים.
קראתי גם ששמרים מתוק מתנהג יותר טוב בהתפחה איטית במקרר.
בנוסף, @hbecker התיחסה לנושא פעם אז אולי יהיה לך מזל והיא תהיה על המחשב...

לו יהי....
הכנתי 4 שבלולים מחצי קילו קמח.
יצאו יצורים ענקיים פי כמה ממה שזכרתי שיוצאים,
ויש סיכוי סביר שההוא ששלחתי למקפיא ישרוד עד החג.
הקאצ׳ הוא שעשיתי חלק עם לוטוס, והוא והפעוטה שלי זה סיפור אהבה...
נהיתי סלבית ועוד מעוגה לא שלי ...
ואנוכי עפר ואפר...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הכמות מתאימה לרבע קילו קמח.
@ליאונרדו בילבלתי אותך.
היום כשהכנתי את זה לא עבדתי לפי המתכון הרשמי אלא במקום הלוזים שמתי מהפרלינה שהכנתי לפררו רושה.
אם מכינים מהמתכון הזה זה אמור להספיק ליותר מרבע קילו.
לא זוכרת בדיוק לכמה כי מסוכות שעבר לא הכנתי את זה.
 

אספמיה

משתמש מקצוען
בכיף
בסקויטים עם מרגרינה / שמן כבסיס

לטחון קופסת שימורים של אננס ואז להוסיף

4 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 1/2 כוסות קמח
1 כפית א. אפיה
2 חבילות סוכר וניל

מכין 2 תבניות עגולות בינוניות.
יוצא שלימות. מזכיר טעם של עוגת גבינה.
מה כמות בסקוויטים? והמרגרינה ? אפשרי בתבנית אי 4 כמו עוגה ממש?
@ליאונרדו ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יד

א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל:
נקרא  18  פעמים

לוח מודעות

למעלה