דירות ברמה לפי מה שהבנתי עם נוף מושלם מה רעברור שאפשר השאלה מה האינטרס שלך אם אחרי שנתיים תוכל למכור את זה ולקנות ב400000 פחות
דירה באחיסמך
המחיר בכל הפרויקטים שיצאו בשנתיים האחרונות בבן שמן כ12000 למעט פרויקט של שיכון ובינוי שבגלל תנאי מכרז מוזרים יצא במכרז ב4500 למטר ולאחר דיון בין משרד השיכון ושיכון ובינוי שונה ל9500 ש"ח למטר, בנוסף יש פרויקט נוסף בגני אביב שזה אזור אחר ופחות טוב בפחות מ9000 ש"ח, וא"א להשוות בין המקומותלא ברור למה המחיר גבוה 12000 למטר ביחס לשאר הפרויקטים שהם 9 למטר
ניר צבי זה איזור מצוין וזה עחה פחות אינני זוכר כמה אבל פחות.המחיר בכל הפרויקטים שיצאו בשנתיים האחרונות בבן שמן כ12000 למעט פרויקט של שיכון ובינוי שבגלל תנאי מכרז מוזרים יצא במכרז ב4500 למטר ולאחר דיון בין משרד השיכון ושיכון ובינוי שונה ל9500 ש"ח למטר, בנוסף יש פרויקט נוסף בגני אביב שזה אזור אחר ופחות טוב בפחות מ9000 ש"ח, וא"א להשוות בין המקומות
גם ב12000 זה פיס אבל יש לו מנה רוצה מאתיים...
כתבתי שזה פחות ומדובר שם על 8400 ש"חניר צבי זה איזור מצוין וזה עחה פחות אינני זוכר כמה אבל פחות.
ניר צבי זה איזור מצויין זה לא ניר צביניר צבי זה איזור מצוין וזה עחה פחות אינני זוכר כמה אבל פחות.
אמת מי שזה מתאים לו אני לגמרי בעדדירות ברמה לפי מה שהבנתי עם נוף מושלם מה רע
וגם קרוב מאד לקהילה
השאלה אם זה לא כבשה בין שבעים זאבים [משל בלבד]
יש מרחק הליכה גדול בין בן שמן לאחיסמך.אמת מי שזה מתאים לו אני לגמרי בעד
לצערי לא מכיר הרבה אנשים שחושבים כמוך
ד"א מבחינה פרקטית זה פחות נח במפה זה נראה מעולה לחיידר זה יכול להיות הליכה של רבע שעה
במחיר למשתכן באחיסמך, הציבור הכללי לא ממש שמאל פוליטי בלשון המעטה.יש מרחק הליכה גדול בין בן שמן לאחיסמך.
וסתם מעניין אותי זה מסובך לגור בבנין גדול עם חילונים [שמסתמא מגיעים מהמרכז דהיינו שמאל פוליטית].
היום גם תמר זנברג עושה מימונה.במחיר למשתכן באחיסמך, הציבור הכללי לא ממש שמאל פוליטי בלשון המעטה.
לפחות לפי המימונה
וד"להיום גם תמר זנברג עושה מימונה.
הזדמנות לראות כמה חרדים יש שם.מה זה אומר?
קיבלנו היום הזמנה כזאת:
הזמנה למפגש תושבים- שכונת נופי בן שמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: