פשוט!איך מכינים מרק עוף צח וצלול לחלוטין?
הטיפ: מרתיחים לפני הבישול של המרק את חלקי העוף במשך דקות ספורו. רוחצים היטב את חלקי העוף מהלכלוך, ואז מרכיבים את המרק. המרק יוצא צלול ומעורר תיאבון.
ללא המתנה לקירור!
תטגנו אותו [לא אחד על השני] באש נמוכה כמה דקות עם מעט שמן!
לאחר מכן מספר דקות להוסיף חצי כוס מים קרים....
לאחר 10 דקות לשפוך את כל הרוטב מהסיר,
ולהשים מים חדשים קרים מהברז! אגב! לא רותחים! שפוגעים במרקם ובטעם של העוף!!!
כך כל השומן הולך נשאר ממש מעט בשביל הטעם!