חגים אשכול הגיוונים לתוספות

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אשמח לקבל כמויות/מתכון מדויק.
תודה!
כמויות או מתכון מדויק אין לי כי זו המצאה שלי (על רעיון מוכר) אגיד לך איך אני מכינה:
מבשלת שעועית ירוקה קפואה במים עד שמוכן, מסננת מהמים ומשאירה במסננת.
באותו סיר מחממת מעט שמן זית, מוסיפה שום כתוש ומטגנת כמה שניות. מוסיפה את השעועית, מלח ומיץ לימון ומבשלת עוד כשיים שלוש דקות.
לקיצור הליכים ניתן להשתמש בשעועית ירוקה משימורים.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כמויות או מתכון מדויק אין לי כי זו המצאה שלי (על רעיון מוכר) אגיד לך איך אני מכינה:
מבשלת שעועית ירוקה קפואה במים עד שמוכן, מסננת מהמים ומשאירה במסננת.
באותו סיר מחממת מעט שמן זית, מוסיפה שום כתוש ומטגנת כמה שניות. מוסיפה את השעועית, מלח ומיץ לימון ומבשלת עוד כשיים שלוש דקות.
לקיצור הליכים ניתן להשתמש בשעועית ירוקה משימורים.
נשמע אלוף!
כמו שאני עושה עם צ׳ילי במקום הלימון,
רק שאני מאדה ולא מבשלת.
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
נשמע אלוף!
כמו שאני עושה עם צ׳ילי במקום הלימון,
רק שאני מאדה ולא מבשלת.
זה אכן טעים במיוחד.
על הצ'ילי שלך כבר שמתי עין ואפילו תכננתי אותו לסעודה אתמול אחרי הצום, פתאום היו לי בחילות שכאלה, שזה נשאר בגדר תכנון... בסוכות בעז"ה.
 

לא אני

משתמש מקצוען
כמויות או מתכון מדויק אין לי כי זו המצאה שלי (על רעיון מוכר) אגיד לך איך אני מכינה:
מבשלת שעועית ירוקה קפואה במים עד שמוכן, מסננת מהמים ומשאירה במסננת.
באותו סיר מחממת מעט שמן זית, מוסיפה שום כתוש ומטגנת כמה שניות. מוסיפה את השעועית, מלח ומיץ לימון ומבשלת עוד כשיים שלוש דקות.
לקיצור הליכים ניתן להשתמש בשעועית ירוקה משימורים.
מוסיפה שומשום ברווח.
ולגרסה היותר דיאטטית - מעט שמן זית + מים, כל האמור לעיל (לימון, שום, שומשום) ולתנור.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יוזמה יפה מאד של אשכולות.
אפשר מתכון לכרובית?
רוצה להכין בע"ה לעשרה סועדים.
תודה!
הקלאסיקה של מתכוני הכרובית.
אני מערבבת ביצה עם קצת צילי, חרדל ושום כתוש,
ומערבבת פירורי לחם עם א. מרק בצל או פטריות.
אפשר לשנות את התיבול לפי הטעם.
טובלים בביצה ובפירורי לחם כמו שניצל.
מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים.
אחד המאכלים הממכרים ביותר שיש!
 

חנה תהילה

משתמש מקצוען
הקלאסיקה של מתכוני הכרובית.
אני מערבבת ביצה עם קצת צילי, חרדל ושום כתוש,
ומערבבת פירורי לחם עם א. מרק בצל או פטריות.
אפשר לשנות את התיבול לפי הטעם.
טובלים בביצה ובפירורי לחם כמו שניצל.
מטגנים בשמן חצי עמוק משני הצדדים.
אחד המאכלים הממכרים ביותר שיש!
כרובית קפואה?
 

תמר יונה

משתמש מקצוען
שתי תוספות שאני ממש אוהבת:
פלטת ירקות כתומים בתנור, בבסיס דומה לאנטיפסטי אבל שונה וטעיםםם

שעועית ירוקה מוקפצת

מומלץ!
 

אורית חזן

משתמש סופר מקצוען
תוספת של פאני פורי
ליד סביצ'ה דג סלומון Screenshot_20200930-231112.png
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
טבעות בצל
אורז עם בצל ופטריות
אורז עם ירקות
פתיתים עם ירקות(פחות מומלץ למקרר)
פירה בטטה
תפו"א על שלל צורותיו
קוסקוס
פשטידת פטריות אישית
פשטידות ירקות
כרוב ואטריות
נודלס עם ירקות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה