ת'אמת שלרוב אני רק עוקבת פה, ואפילו מבלי להתחבר - ולכן לא מלייקת
אבל
@תפוח אדמה בקשה מתכונים ללא מרגרינה - ואני יכולה להבין מאיפה נבעה הבקשה - בימים האחרונים היתה הצפה של השומן הבלתי רווי הזה
ולא שזה רק המתכונים שמעלים פה, אבל בשבוע האחרון זה עלה בריכוזיות יתר - אז תכלס' יוצא לנו טוב שכל הללא מרגרינה יהיה במרוכז
אז קבלו את העוגיות טחינה הנימוחות בפה שלי
טאדדםםם
(קרדיט: האמת שאין לי, זה מתכון שרץ במשפחה, אז אם למישהיא יש, אשמח שתכתוב לי ואוסיף).
רכיבים:
3/4 כוס טחינה גולמית מלאה/רגילה
3/4 כוס שמן קנולה
4 כפות אבקת סוכר
2 כפות סילאן/מייפל (אני השתמשתי במייפל- אם זה משנה פה למישהיא
2.5 כוסות של קמח כוסמין לבן (אפשרי גם קמח לבן רגיל)
1 כפית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
בקערה אחת מערבבים את כל המוצרים, פרט לקמח ואבקת אפיה - לאחר שנוצרה בלילה - להוסיף את הקמח ואבקת האפיה - עד לקבלת תערובת אחידה.
ליצור עיגולים, להניח בתבנית על גבי נייר אפיה, לאפות בחום של 180 מעלות בין 10-15 דקות - יוצאות רכות, מעבר ל 15 דקות כבר מתחילות להתקשות מדי - פחות טעים.
ויאללה בתאבון.
ולפני שישאלו שאלות, אם בכלל - כי אולי אפח'ת לא תכין את המתכון ולחינם העליתי
אז הכוס- היא כוס מדידה (אין לי מושג מה זה אומר מבחינת כמויות).
אני השתמשתי במיקסר - כי אני אוהבת, אבל אפשרי רק בכף וקערה.
העוגיות יוצאות זהובות באפיה.