אני צריכה להכין להיום ארטיקים מעניינים, ושיהיו פרווה.
חשבתי ללכת על דמוי-חלבי, כלומר שהמרקם כן יהיה קרמי
ולכן לא להשתמש בתוספת מים / מיץ כלשהו.
קניתי קוביות מנגו קפוא ומשקה שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז (שהוא טעים מאוד לכשעצמו).
איך אני משדכת ביניהם ויוצרת ארטיק טעים ומוצלח?
יש לציין שלצערי כרגע אין לי בלנדר, לכן אני לא יכולה לטחון.
תודה מראש
חשבתי ללכת על דמוי-חלבי, כלומר שהמרקם כן יהיה קרמי
ולכן לא להשתמש בתוספת מים / מיץ כלשהו.
קניתי קוביות מנגו קפוא ומשקה שיבולת שועל בטעם אגוזי לוז (שהוא טעים מאוד לכשעצמו).
איך אני משדכת ביניהם ויוצרת ארטיק טעים ומוצלח?
יש לציין שלצערי כרגע אין לי בלנדר, לכן אני לא יכולה לטחון.
תודה מראש