אזרחית אמריקאית
משתמש פעיל
סליחה ....כבר הלכתי לישון... מקווה שלא התעכבת בגללי...מקווה שעדיין יש לך סבלנות...
מה גודל כל פוקאצ'ה?
כמה יצאו לך מק"ג קמח? בכמה בשר טחון השתמשת?
ושאלה אחרונה (בלי נדר) מה זה חמוצים? מה עוד חוץ ממלפפון חמוץ?
אני עושה אותן בגודל של פיתה רגילה אבל בעובי יותר דק.ממש כמו בסיס לפיצה.
אחרת זה מאד כבד.
את הבשר הטחון ממליצה לטגן במחבת לפני האפיה שיהיה מוכן.אחרת מגיר הרבה נוזלים.
יצא לי מ1 ק"ג קמח כ-18 פיתות.
ולשאלה האחרונה והחביבה (ואני פתוחה לשאלות נוספות...) חמוצים- אצלי זה רק מלפפון חמוץ אבל זה אינדוודואלי.
הגשתי גם סלט חסה וכרוב וצ'יפס בכמות נכבדה.
אגב, הכנתי גם שווארמה במחבת וחלק מהפיתות מילאתי בשווארמה ואפיתי. היה ממש חגיגה.