אתמול נשארו לי הרבה לחמניות מארוחת בוקר
והכנתי מנה חגיגית ויפה:
לפרוס את הלחמניות לפרוסות עבות
למרוח שמן עם שום קצוץ ותבלינים
לאפות בחם גבוה כמה דקות עד שמזהיב
להכין בסיר נפרד רוטב פטריות
להעשיר אותו או בפטריות, או ברצועות עוף
(אני הוספתי קוביות בשר מבושל שנשאר לי מהחג)
להניח בכל צלחת 3 פרוסות מהטוסטים
לשים מצקת מהרוטב ולהגיש מיד.
והכנתי מנה חגיגית ויפה:
לפרוס את הלחמניות לפרוסות עבות
למרוח שמן עם שום קצוץ ותבלינים
לאפות בחם גבוה כמה דקות עד שמזהיב
להכין בסיר נפרד רוטב פטריות
להעשיר אותו או בפטריות, או ברצועות עוף
(אני הוספתי קוביות בשר מבושל שנשאר לי מהחג)
להניח בכל צלחת 3 פרוסות מהטוסטים
לשים מצקת מהרוטב ולהגיש מיד.