בשריוואו הלכת על משהו רחב מאוד...
תמקדי..
כשתוכלי אשמח שתכתבי לי איך את מכינה את 3 הדברים שכתבת.השבוע עשיתי את זה יום אחד יצא מעולה - https://www.krutit.co.il/כדורי-עוף-אפויים-ברוטב-שום-ודבש/
אפשר גם פאי רועים
פוקאצה בשרית
חזה בטמפורה.
לא כתבתי כי אין לי מתכונים מדוקיםכשתוכלי אשמח שתכתבי לי איך את מכינה.
תודה!
בורגול זה עם גלוטן?שני מתכונים בסיר אחד של חן במטבח:
טעים בטירוף!פרק 334- תבשיל בורגול עם עוף טחון וירקות
תבשיל בורגול עם חזה עוף טחון וירקות, משביע, מהיר וקל להכנה, אהוב מאוד על הילדים שלי.ארוחה שלמה בסיר אחד שאני מכינה לפחות פעם בשבוע לצוהריים. אני אוהבת במיוח...www.youtube.com
הכיף בהם שהם מכילים דגן, חלבון בשרי וירקות והכל בסיר אחדתבשיל אורז של פלפלים ממולאים | חן במטבח
מכירים את זה כשמכינים סיר של פלפלים ממולאים ואז האורז נופל קצת לתוך הרוטב והוא נהייה סטיקי וטעים, אז למה לא להכין סיר שלם כזה.תבשיל של אורז כמו של הפלפלים הממולאים בתוספת בשר טחון, אחד הדברים הטעימים.אין פה את כל הטרחה של ריקון פלפלים, הכנת מילוי, מילוי הפלפלים..... הכול מתבשל בסיר אחד.מנה...heninthekitchen.com
נראה לי שכן זה חיטהבורגול זה עם גלוטן?
חזה עוף חתוך לרצועות (בסגנון מוקפצים), עם תיבול "תבלין על האש"בשרי
לא מסובך להכנה
על בסיס עוף/ חזה/ הודו טחון
לא מתובל מידי ולא בסגנון מזרחי עם תבלינים מזרחיים ועלים...
תפו״א
אורז
פירה
בטטה
בלי פלפלים
זה מה בינתיים
שיתאים גם לתינוקות.
גם מרקים זה בא בחשבון.
הכל בסיר אחד או בתבנית אחת אבל לא רק מתכונים כאלו.
בשלי תפו"א ובטטה מעכי (למעוך) בשתי קערות לפירה (קערה לפירה בטטה וקערה לפירה תפו"א) תבלייש מצב למתכון טוב של פאי רועים ???
מעניין, מה הרעיון של הסודה?יש לי מתכון לטמפורה הכי קל
כוס קמח
3/4 כוס סודה
ביצה
תיבול מלח פלפל שחור ומה שאוהבים
מערבבים ומכניסים את החזה ומטגנים
יוצא מושלםם
אח"כ אם רוצים אפשר לערבב עם צ'ילי ושומשום.
אפשר גם מוסקה בתנור גם ממש טעים
תודהשני מתכונים בסיר אחד של חן במטבח:
טעים בטירוף!פרק 334- תבשיל בורגול עם עוף טחון וירקות
תבשיל בורגול עם חזה עוף טחון וירקות, משביע, מהיר וקל להכנה, אהוב מאוד על הילדים שלי.ארוחה שלמה בסיר אחד שאני מכינה לפחות פעם בשבוע לצוהריים. אני אוהבת במיוח...www.youtube.com
הכיף בהם שהם מכילים דגן, חלבון בשרי וירקות והכל בסיר אחדתבשיל אורז של פלפלים ממולאים | חן במטבח
מכירים את זה כשמכינים סיר של פלפלים ממולאים ואז האורז נופל קצת לתוך הרוטב והוא נהייה סטיקי וטעים, אז למה לא להכין סיר שלם כזה.תבשיל של אורז כמו של הפלפלים הממולאים בתוספת בשר טחון, אחד הדברים הטעימים.אין פה את כל הטרחה של ריקון פלפלים, הכנת מילוי, מילוי הפלפלים..... הכול מתבשל בסיר אחד.מנה...heninthekitchen.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכא
א שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי:ב עֶזְרִי מֵעִם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:ג אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ:ד הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל:ה יי שֹׁמְרֶךָ יי צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ:ו יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה:ז יי יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ:ח יי יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: