בשרי אסאדו כל הלילה

תילתן

משתמש סופר מקצוען
היום א"א כבר להספיק אבל לשבוע הבא
2 ק"ג אסאדו בלי/עם עצם
תבלינים
מעט שמן

מניחים נייר כסף ומעליו 3 גליונות נייר אפייה
שוטפים את הבשר ומנגבים טוב במגבת נייר
מניחים במרכז הנייר
מתבלים במה שרגילים לתבל בשר
אני :
דבש/סילאן
פלפל שחור
שום כתוש
שמן זית
טיפה צ'ילי חריף
וגם..את הרוטב שבתמונה, פעם ראשונה שאני משתמש בזה והוא מבשם את הבשר בריח של מנגל
וגם את הבית..ממש מומלץ.

סוגרים טוב טוב את נייר הפרגמנט ונייר הכסף של יתייבש באפייה
מניחים על רשת התנור ומתחת תבנית מרופדת בנייר לתפוס טפטופים שקשה לנקות אח"כ

מחממים תנור 110 מעלות ל - 6 שעות !

הולכים לישון וקמים לריח של בשר צלוי.

מגישים על אורז או פירה תפו"א

במידה ונשאר רוטב בסוף האפייה לא להשליך אותו, הוא רוטב מצומצם וטעים מאוד

אסאדו (3) (Phone).jpg


אסאדו (5) (Phone).jpg


אסאדו (1) (Phone).jpg


אסאדו (4) (Phone).jpg
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
האמת היא שכשאני נכנס לפורום הפסקת אוכל, הדבר הראשון שאני עושה זה רפרוף מלמעלה לחפש את העיגול הירוק של @תילתן .
תודה על הפוסטים המעניינים!
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
זה טוב כנראה רק לבשר שומני כמו אסאדו, אחרת הוא יתייבש לגמרי.
זה לא רק הסוג זה גם המשקל
ככל שנתח האסאדו קטן יותר יש להוריד טמפרטורה וזמן אפייה
נתח לא שומני אפשר גם כל הלילה אבל בסיר שמתאים לאפייה בתנור עם נוזלים
 

ביזנס מן

משתמש מקצוען
מושלם ןטעים
אני מוסיף בצל לא מאודה
ואת הפלפל שחור אני שם פלפל שחור גרוס
וזה מושלם עוד יותר
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה