היום א"א כבר להספיק אבל לשבוע הבא
2 ק"ג אסאדו בלי/עם עצם
תבלינים
מעט שמן
מניחים נייר כסף ומעליו 3 גליונות נייר אפייה
שוטפים את הבשר ומנגבים טוב במגבת נייר
מניחים במרכז הנייר
מתבלים במה שרגילים לתבל בשר
אני :
דבש/סילאן
פלפל שחור
שום כתוש
שמן זית
טיפה צ'ילי חריף
וגם..את הרוטב שבתמונה, פעם ראשונה שאני משתמש בזה והוא מבשם את הבשר בריח של מנגל
וגם את הבית..ממש מומלץ.
סוגרים טוב טוב את נייר הפרגמנט ונייר הכסף של יתייבש באפייה
מניחים על רשת התנור ומתחת תבנית מרופדת בנייר לתפוס טפטופים שקשה לנקות אח"כ
מחממים תנור 110 מעלות ל - 6 שעות !
הולכים לישון וקמים לריח של בשר צלוי.
מגישים על אורז או פירה תפו"א
במידה ונשאר רוטב בסוף האפייה לא להשליך אותו, הוא רוטב מצומצם וטעים מאוד
2 ק"ג אסאדו בלי/עם עצם
תבלינים
מעט שמן
מניחים נייר כסף ומעליו 3 גליונות נייר אפייה
שוטפים את הבשר ומנגבים טוב במגבת נייר
מניחים במרכז הנייר
מתבלים במה שרגילים לתבל בשר
אני :
דבש/סילאן
פלפל שחור
שום כתוש
שמן זית
טיפה צ'ילי חריף
וגם..את הרוטב שבתמונה, פעם ראשונה שאני משתמש בזה והוא מבשם את הבשר בריח של מנגל
וגם את הבית..ממש מומלץ.
סוגרים טוב טוב את נייר הפרגמנט ונייר הכסף של יתייבש באפייה
מניחים על רשת התנור ומתחת תבנית מרופדת בנייר לתפוס טפטופים שקשה לנקות אח"כ
מחממים תנור 110 מעלות ל - 6 שעות !
הולכים לישון וקמים לריח של בשר צלוי.
מגישים על אורז או פירה תפו"א
במידה ונשאר רוטב בסוף האפייה לא להשליך אותו, הוא רוטב מצומצם וטעים מאוד