מאפים אם התלבטתם על הקראוסונים של קטיפה...

:):):)

משתמש פעיל
לא עשיתי בגודל שהם הציעו, אבל...
 

קבצים מצורפים

  • IMG_7598.JPG
    IMG_7598.JPG
    5.1 MB · צפיות: 117
  • IMG_7601.JPG
    IMG_7601.JPG
    4.9 MB · צפיות: 108
  • IMG_7604.JPG
    IMG_7604.JPG
    1.6 MB · צפיות: 104

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
זה היה היום?
כי אני עשיתי משם את העוגיות האמריקאיות
יצא טעם של נוסטלגיה
קלי קלות תרוצו להכין
 

:):):)

משתמש פעיל
זה היה היום?
לא. מקטיפה של החגים.
תוכלי אולי להעלות את המתכון?
בשמחה:
קוראסונים שוקולד:

לבצק:

כפית מלח
1 כוס שמן
3 ביצים
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
2.5 כוסות מים (חמימים)
לשים לבצק כ10 דקות, רך ולא דביק, מכסים בניילון ומתפיחים שעה.

מחלקים את הבצק ל-4 (אני חילקתי ל-6 ) מרדדים לרצועה ברוחב 10 ס"מ (אני עשיתי עיגולים) חותכים כמו רוגעלך

למילוי:
קרם נוטלה/ קוביות שוקולד מריר או חלבי / כל מילוי שתבחרי
(אני חתכתי קוביות שוקולד לגודל קטן- כדי שהקראוסון ישאר בצורה יפה )

למלא בקראוסון את המילוי, מתפיחים בתבנית חצי שעה
מחממים תנור ל 220 מעלות ואופים בין 10-12 דקות עד להשחמה נאה- כדאי להוציא בזמן המדויק.

לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
כף תמצית וניל

שמים את חומרי הסירופ ומבשלים מאז שמגיע לרתיחה- 3 דקות.
שיוצא מהתנור מזלפים את הסירופ, ניתן לפזר גם סוכריות או מזרה שוקולד.

בתאבון!
 

מהדמיה להוויה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא. מקטיפה של החגים.

בשמחה:
קוראסונים שוקולד:

לבצק:

כפית מלח
1 כוס שמן
3 ביצים
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
2.5 כוסות מים (חמימים)
לשים לבצק כ10 דקות, רך ולא דביק, מכסים בניילון ומתפיחים שעה.

מחלקים את הבצק ל-4 (אני חילקתי ל-6 ) מרדדים לרצועה ברוחב 10 ס"מ (אני עשיתי עיגולים) חותכים כמו רוגעלך

למילוי:
קרם נוטלה/ קוביות שוקולד מריר או חלבי / כל מילוי שתבחרי
(אני חתכתי קוביות שוקולד לגודל קטן- כדי שהקראוסון ישאר בצורה יפה )

למלא בקראוסון את המילוי, מתפיחים בתבנית חצי שעה
מחממים תנור ל 220 מעלות ואופים בין 10-12 דקות עד להשחמה נאה- כדאי להוציא בזמן המדויק.

לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
כף תמצית וניל

שמים את חומרי הסירופ ומבשלים מאז שמגיע לרתיחה- 3 דקות.
שיוצא מהתנור מזלפים את הסירופ, ניתן לפזר גם סוכריות או מזרה שוקולד.

בתאבון!
כמה יוצא מהכמות הזו?
 

מכלה

משתמש פעיל
לא. מקטיפה של החגים.

בשמחה:
קוראסונים שוקולד:

לבצק:

כפית מלח
1 כוס שמן
3 ביצים
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
2.5 כוסות מים (חמימים)
לשים לבצק כ10 דקות, רך ולא דביק, מכסים בניילון ומתפיחים שעה.

מחלקים את הבצק ל-4 (אני חילקתי ל-6 ) מרדדים לרצועה ברוחב 10 ס"מ (אני עשיתי עיגולים) חותכים כמו רוגעלך

למילוי:
קרם נוטלה/ קוביות שוקולד מריר או חלבי / כל מילוי שתבחרי
(אני חתכתי קוביות שוקולד לגודל קטן- כדי שהקראוסון ישאר בצורה יפה )

למלא בקראוסון את המילוי, מתפיחים בתבנית חצי שעה
מחממים תנור ל 220 מעלות ואופים בין 10-12 דקות עד להשחמה נאה- כדאי להוציא בזמן המדויק.

לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
כף תמצית וניל

שמים את חומרי הסירופ ומבשלים מאז שמגיע לרתיחה- 3 דקות.
שיוצא מהתנור מזלפים את הסירופ, ניתן לפזר גם סוכריות או מזרה שוקולד.

בתאבון!
תודה רבה הכנתי ויצא מושלם!
 

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
לא. מקטיפה של החגים.

בשמחה:
קוראסונים שוקולד:

לבצק:

כפית מלח
1 כוס שמן
3 ביצים
1 קילו קמח
2 כפות שמרים
3/4 כוס סוכר
2.5 כוסות מים (חמימים)
לשים לבצק כ10 דקות, רך ולא דביק, מכסים בניילון ומתפיחים שעה.

מחלקים את הבצק ל-4 (אני חילקתי ל-6 ) מרדדים לרצועה ברוחב 10 ס"מ (אני עשיתי עיגולים) חותכים כמו רוגעלך

למילוי:
קרם נוטלה/ קוביות שוקולד מריר או חלבי / כל מילוי שתבחרי
(אני חתכתי קוביות שוקולד לגודל קטן- כדי שהקראוסון ישאר בצורה יפה )

למלא בקראוסון את המילוי, מתפיחים בתבנית חצי שעה
מחממים תנור ל 220 מעלות ואופים בין 10-12 דקות עד להשחמה נאה- כדאי להוציא בזמן המדויק.

לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כוס מים
כף תמצית וניל

שמים את חומרי הסירופ ומבשלים מאז שמגיע לרתיחה- 3 דקות.
שיוצא מהתנור מזלפים את הסירופ, ניתן לפזר גם סוכריות או מזרה שוקולד.

בתאבון!
איך זה נשאר יום אחרי?
האם רך או יבש?
 

רותי ינאי.

צילום מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
תודה על המתכון
הכנו בחמישי היה תרפיה לילדים
עשינו בלי השוקולד
הכל התחסל כבר!
מתכון מעולה
 

Chanae

משתמש מקצוען
יצא טעיםםםםם
רק כשאכסנתי את הקראוסונים במקפיא כל המזרה שוקולד נפלו
איך מדביקים אותם שלא יזוזו? ;)
 

טובה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
איזה גודל כוס?
 

למדנית

משתמש חדש
אני שמתי קוביית שוקולד. כשחם זה נפלא, אך שמתקרר השוקולד מתקשה חזרה ואז איבדתי את כל האפקט.
פעם הבאה אנסה עם ממרח...
 

Chanae

משתמש מקצוען
אני חתכתי שוקולד לחתיכות קטנות וערבבתי את זה עם ממרח נוטלה
ואת המילוי הזה שמתי פס נדיב בחלק הרחב של המשולש וגילגלתי
וככה יצא לי גם קראוסון נקי ויפה
ובתוכו הרבה מילוי טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  32  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה