ראיתי, אבל אני אשמח לחוות דעת של אנשים שקראו ולשמוע מה הם אומרים, פחות לביקורת ספרות...יש 2 אשכולות על הספר הזה
נכון, אבל רק מי שיש לו הרשאה בפורום כתיבה יכול להגיב בהם.יש 2 אשכולות על הספר הזה
ולמען שואלי השאלות, הנה התשובות למה שנשאל בשרשור שם:נכון, אבל רק מי שיש לו הרשאה בפורום כתיבה יכול להגיב בהם.
(דבר שהוא גם חיסרון, כי מעלים שם הרבה שאלות שיש להן תשובות פשוטות, אבל אי אפשר לענות להן....)
נראה לי התכוונו לומרהמכוער: גורל האופה היהודי.
לא הבנתי
הוא הציל אותו!!! הוא נתן ליצחק את הגרגירים הסגולים!! ויצחק העביר לקיסר. אז ברור שהאופה ניצל!נראה לי התכוונו לומר
שהמחברת לא טרחה לדאוג שהוא ינצל ממוות
שהרי יוחנו חזר לעתיד ולא הספיק להציל אותו.
רק שזה לא כ''כ מכוער לטעמי
כי הוא ניסה לעשות כל מה שהוא יכל.
הוא הצליח להציל אותו...נראה לי התכוונו לומר
שהרי יוחנו חזר לעתיד ולא הספיק להציל אותו.
אבל על פי התאוריה של הסיפור, הזמן לא נוסע בקצב מקביל בשני העולמות?ולשאלות של הניק האחרון שם @הודיה בן חיים
עוד משהו שלא ברור, בפרק האחרון יוחנן חושב על זה שמיכאל היה מוכן להיות עם אנשים זרים במשך שלוש שנים, בעוד שהוא היה בעבר רק שלושה חודשים... משהו פה לא ברור לי.
מיכאל שמחזיר את יוחנן הוא מיכאל של שלוש-ארבע שנים אחרי שהם נפרדו. יוחנן לא חוזר לתשע"ח. הוא חוזר לתשפ"א, בערך. הוא אומנם היה רק שלוש חודשים בעבר אבל עד שפיתחו את המכונה- לקח כמה שנים, ומיד כשסיימו לפתח- ומצאו איפה ומתי הוא יהיה- החזירו אותו, לזמן שלהם כשסיימו לפתח.
לא לגמרימי שלא אוהב ספרי פנטזיה לא יהנה מהקריאה.
אין דרך לדעת באמת את קצב נסיעת הזמן. לכל אורך הספר אין תשובה לזה כי זו שאלה פילוסופית חסרת תשובה.אבל על פי התאוריה של הסיפור, הזמן לא נוסע בקצב מקביל בשני העולמות?
נכון... היא כל הזמן נסתה לשמור על הספר בתחום הפסאודו-מדעלא לגמרי
אל חזור הוא לא אחד מאלף ( קינן) ולא דופליקטים (ספיר)
הוא לא עוסק בפנטזיה כעלילה עצמה
הפנטזיה מונחת שם יותר כתפאורה
מומלץ לכל מי שקורא להתנתק מהבדיון ולקרוא את חייהם של הגיבורים - רק בגללם הספר הזה שווה קריאה רביעית.
בעתיד זה היה חודשיים אחריאבל על פי התאוריה של הסיפור, הזמן לא נוסע בקצב מקביל בשני העולמות?
אגב, משהו מעניין על פי זה, אוסביו טועה כשהוא חושב שיש לו 399 שנים להחביא את התיבה, מה שקרה בפועל זה שהיו ליצחק רק חודשיים, כיוון שמיכאל סיפר שהם מצאו את התיבה לאחר חודשיים...
רגע הוא נשאר באותו גיל?אין דרך לדעת באמת את קצב נסיעת הזמן. לכל אורך הספר אין תשובה לזה כי זו שאלה פילוסופית חסרת תשובה.
עם זאת, מוסכם שבהינתן שיש מכונת זמן מתאימה- ניתן לחזור מכל נקודת זמן בעתיד לנקודה ספציפית בעבר ולהעביר את האנשים (בהתאם להספק הכוח במאיץ שמיכאל מביא איתו לעבר) לעתיד שממנו הגיעו?
זה מה שקורה. שלושה חודשים אחרי שיוחנן נוסע עוד אין בכלל דרך לחזור, רק אחרי כמה שנים (שימו לב, חני התחתנה ויש לה ילדה נוספת, בינתיים)- יש מאיץ, ומוצאים עוד מכתב עם מיקום ובקשה לחילוץ של כמה אנשים (המכתב נמצא כמה חודשים לפני החילוץ, כלומר- שלוש שנים בערך אחרי שיוחנן נסע בזמן) ואז חוזרים לנקודה הספציפית וספלאש מביאים אותו אליהם לזמן שכבר יש מאיץ. ונכון, עכשיו אשתו גדולה ממנו לא רק בשנתיים אלא בחמש-שש... אבל הוא מעדיף ככה ולא להשאר בעבר, נכון?
זה "הטוב הרע והמכוער"נראה לי התכוונו לומר
שהרי יוחנו חזר לעתיד ולא הספיק להציל אותו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: