מאמינה שזה בגלל שפורום אומנות יצירה מיועד לאומנות ויצירה ולא למתכונים.
אלא אם כן זה משהו עם יצירה אמיתית.
אם כל מתכון עוגיות/עוגה/מאפה/מאכל יעלה לפורום אומנות ויצירה אז כל האומנות והיצירה יבלעו שם וידחפו אי שם במעמקי ההיסטוריה וחבל.
זהו פורום מקסים למי שאוהבת ומתעסקת באומנות.
מתכונים מתאימים לאיש את רעהו או חכמת נשים.
שוב, השערה שלי.
בכל מקרה כאן יראו את המתכון הרבה יותר ניקיות מכיום שרבות לא נכנסות בכלל לאומנות ויצירה.
אגב, נראה פצצה.
מזכיר לי אלפחורס שהעליתי אני לכאן לפני כמה שנים.
ברור שיש באוכל יצירה ואומנות.אוקיי. תודה על ההסבר למי שלא מאוד מתמצא.
זכור לי שמשתפים שם יצירות אכילות..
(אגב, מבחינתי גם באוכל/ אפיה/ קונדיטוריה יש הרבה מן היצירה והאומנות כך זה בשבילי. (נכון שפה ספציפית זה פחות מתבטא, אבל עדיין.)
חבל שמי שאחראי על זה לא מסביר/ מעדכן.
ותודה על הפרגון
מסכימה בהחלט!ברור שיש באוכל יצירה ואומנות.
ניקית העלתה עוגיות רואיל אייסינג שעשתה בהם שימוש עם אייר בראש וטכניקה של מריחת שוקולד בציור- זה ממש מתאים לשם, וכתבתי לה.
כשנעשה שימוש בטכניקות יצירה כמו ציור וכדומה, אז בוודאי מתאים לשם.
אבל תחשבי שנתחיל להעלות לשם פיצה, פלאפל, קציצות, תבשילים ולא יודעת מה. מה יקרה לאומנות שם בפורום. יש שם נשים שחיות ונושמות אומנות [לא אני, כך שבאמת אין לי קשר לזה אני רק מנסה להבין את ההגיון ויש הגיון]
הבעיה היא שיש הרבה מתכונים של עוגות/מאכלים/עוגיות וכו' שמעלים לשם וחבל על האומנות שנדחפת למטה.
ושוב, זו השערה שלי.
נחכה למנהלות שתסברנה בדיוק.
ברור שיש באוכל יצירה ואומנות.
ניקית העלתה עוגיות רואיל אייסינג שעשתה בהם שימוש עם אייר בראש וטכניקה של מריחת שוקולד בציור- זה ממש מתאים לשם, וכתבתי לה.
כשנעשה שימוש בטכניקות יצירה כמו ציור וכדומה, אז בוודאי מתאים לשם.
אבל תחשבי שנתחיל להעלות לשם פיצה, פלאפל, קציצות, תבשילים ולא יודעת מה. מה יקרה לאומנות שם בפורום. יש שם נשים שחיות ונושמות אומנות [לא אני, כך שבאמת אין לי קשר לזה אני רק מנסה להבין את ההגיון ויש הגיון]
הבעיה היא שיש הרבה מתכונים של עוגות/מאכלים/עוגיות וכו' שמעלים לשם וחבל על האומנות שנדחפת למטה.
ושוב, זו השערה שלי.
נחכה למנהלות שתסברנה בדיוק.
בדיוק חושבת על זה...מקבלת.
מעלה מחשבה, למה שלא יהיה פורום בישול ומתכונים שכל מה שקשור לאוכל - בקשות למתכונים, שיתופים, יהיה שם?
אני דווקא שמחה שהעבירו את זה פורום,
כי לאומנות ויצירה אני לא נכנסת, וכאן גם אני יכולה לראות את זה,
זה נראה מהמם!!!
@שיר ה איך את מזלפת את הריבת חלב?
אני תמיד שמה בפית ואז אני צריכה להזהר כל הזמן לא ללכלך את העוגיות
כמוני, כמוךאני גם הייתי מורחת עם כפית בהתחלה, ומצאתי שיותר נח ונקי להכניס את ריבת החלב לשקית זילוף/ שקית סנדוויץ חזקה, לגזור חור קטן ולזלף בספירלה על העוגיה.
נסי ותהני
כאחת שמכירה אלפחורס מקרוב, זה נראה מעולה!
הביאו לי פעם עוגיה כזאת היישר מארגנטינה!כאחת שמכירה אלפחורס מקרוב, זה נראה מעולה!
אם תרצי לשדרג... פעם הבאה שימי את הדולסה דה לצה בצד ההפוך של העוגיה, ותצמדי אליה גם את העוגיה השניה בצד ההפוך, כך שתראי את הצד של למטה מ2 הצדדים, ואז תצפי את הסנדוויץ בשוקולד (לא ממרח!).
אם את אוהבת את אלפחורס עם קוקוס, אז עם ציפוי שוקולד, את תאהבי יותר!
הביאו לי פעם עוגיה כזאת היישר מארגנטינה!
תודה על ההצעה!
אני חושבת שאנסה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק יד
א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל: