קינוחים אלופות הקינוחים, אנא עזרה דחופה!!

ניק 9834

משתמש צעיר
הכנתי את התכון שהיה במרווה למי שמנויה, סורבה בשכבות ושהגעתי לשכבת המנגו הוא יצא לי צהוב ובתמונה זה כתום!!
יש לכן מושג אם הם פשוט שינו את זה בעיצוב לכתום או שאני צריכה להוסיף משהוא לזה ?
אני תקועה ממש ואשמח לחוות דעתכן
 

כהן אושרת

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פשוט הם השתמשו בזן אחר של מנגו .. יותר כתום.
 

ניק 9834

משתמש צעיר
לסורבה דובדבנים:

250 גרם דובדבנים קפואים

רבע כוס שמן

חצי כוס דבש

כפית תמצית וניל

חלבון ביצה

לסורבה מנגו:

250 גרם מנגו קפוא

רבע כוס שמן

כף דבש

סוכר וניל

חלבון ביצה

לעיטור:

קצפת צמחית

4 כפות פודינג וניל

דובדבנים

אופן ההכנה:

הכניסי לבלנדר את רכיבי סורבה הדובדבנים וטחני בלהב הסכין לסורבה חלק.

צקי לכוסות קינוח עד לשליש מגובה כל כוסית והקפיאי.

הכניסי לבלנדר את רכיבי סורבה המנגו, טחני בלהב הסכין לסורבה חלק צקי מעל סורבה הדובדבנים עד לשני שליש מגובה כל כוסית והקפיאי.

הקציפי את הקצפת והפודינג לקצף יציב והעבירי לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול, זלפי שושנה נאה מעל הסורבה. הקפיא.

הוציאי מהמקפיא כעשר דקות לפני ההגשה, קשטי כל כוסית בדובדבן והגישי.
 

כתב עט

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מהמרווה לצמא
ציינתי בתחילת האשכול
כן, נכון.
אבל מי זו שכתבה את המתכון. בד"כ יש שם של כותבת המתכון בראש העמוד.
סתם חושבת על משהי שטרחה וכתבה את המתכון לפרטיו, ואח"כ מעתיקים לה אותו בלי שם....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  45  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה