ממש תודה!!הפרשת חלה וקבלת שבת קודם לרפואת איתי חיים בן אהובה
גיליון1 לרפואת איתי חיים בן אהובה שיר השירים,17,קבלת שבת מוקדם,11,הפרשת חלה,6 מס',שם,מס',שם 1,אפרת ,מס',שם,1,העני בקר 2,מיכל,1,אפרת ,2,ברכי,בעזרת השם בלי נדר 3,מיכל,2,בתיה בעזרת השם,3,ח.נ. בל"נ 4,מיכל,3,מיכל,4,חגית,רפואה שלמה! 5,מיכל,4,בע"ה בל"נ,5,תמר כהן,רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל אמן! 6,חני,5docs.google.com
ניתן לפתוח את הקובץ בנטפרי.אני מחכה שנטפרי יועילו בטובם לפתוח לי את הקובץ שאני פתחתי ואז אוכל לעדכן את ההרשאות, לבנתיים מי שרוצה שתשלח בקשה לגישה ואני אשלח לה אישור
עדכנתי, לא יכלתי לפני כי זה היה חסום לי מנטפרי@אבגדה12345 כדי לתת הרשאת עריכה לכל מי שפותח את הקישור צריך ללחוץ בצד שמאל למעלה על כפתור שיתוף.
ואז לבחור שינוי הרשאה לשיתוף עם כל מי שיש לו את הקישור, בצד שמאל של החלון שייפתח מופיע הרשאת צפיה, צריך ללחוץ על זה ולבחור שם הרשאת עריכה.
ברורהפרשת חלה היום גם טוב או דוקא ערב שבת?
יישר כח!הפרשת חלה וקבלת שבת קודם לרפואת איתי חיים בן אהובה
גיליון1 לרפואת איתי חיים בן אהובה שיר השירים,17,קבלת שבת מוקדם,11,הפרשת חלה,6 מס',שם,מס',שם 1,אפרת ,מס',שם,1,העני בקר 2,מיכל,1,אפרת ,2,ברכי,בעזרת השם בלי נדר 3,מיכל,2,בתיה בעזרת השם,3,ח.נ. בל"נ 4,מיכל,3,מיכל,4,חגית,רפואה שלמה! 5,מיכל,4,בע"ה בל"נ,5,תמר כהן,רפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל אמן! 6,חני,5docs.google.com
מה גם את הכלה?גם את הכלה...
יאוו תמסרי לה שכל עמ"י מתפלל עליו שתתיהיה חזקה !! ה' איתםהמצב ממשיך להיות קשה
עבר אתמול בערב ניתוח
ה' יעזור שתהיה לו רפו"ש בקרוב.
הכלה ממש מבקשת שיתפללו ומאמינה בכל לב בכוחן של התפילות
עי בראשית כח כב . כמובן שגם לתרום כעת יכול לקרוע הגזירה!הפוך.
תתרום עכשיו, ואז בעז"ה הוא יצא מסכנה.
את יודעת מה מצבו כרגע??הוא נכנס עכשיו לניתוח ראש
תפיצו את זה בכל מקום אפשרי בשביל שנוכל להגיע לכמה שיותר!!הפרשת חלה וקבלת שבת קודם לרפואת איתי חיים בן אהובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: