אני מניחה שבכל מקרר זה במקום אחר, בד"כ באיזור הפיקוד שבת.איפה רואים על כמה המעלות של המקרר?
אצלי (מקרר שארפ 2 דלתות) זה נמצא בין שתי הדלתות, מבחוץ.
אני מניחה שבכל מקרר זה במקום אחר, בד"כ באיזור הפיקוד שבת.איפה רואים על כמה המעלות של המקרר?
צודקת, התבלבלתיזה קצת תמוה...
המקרר בד"כ עומד על 3-4 מעלות
והמקפיא על -18, -19 מעלות (מינוס)
באמת המקרר עומד לכן על 18, 19 מעלות?
לאחסן בנפרד - זה אומר בתוך שקית?עגבניות מפרישות חומרים שעלולים לקלקל ירקות אחרים. גם תפוחים מפרישים חומרים שמאיצים הבשלה של ירקות ופירות אחרים. לכן לאחסן באזור נפרד.
באשכולי ענבים הרבה פעמים יש ענב או שתיים שהם לא משהו משהו והם מרקיבים את כל הענף.ועוד שאלה - לגבי ענבים - הם מתחילים להתקלקל אצלי תוך יומיים במקרר.
איך אמורים לאחסן ענבים שיישמרו היטב?
תודה על הפירוט.באשכולי ענבים הרבה פעמים יש ענב או שתיים שהם לא משהו משהו והם מרקיבים את כל הענף.
לכן מומלץ לפני שמאחסנים לחפש את הענבים הסוררים ולהוציא אותם מהשבט לפני שיקלקלו הכל.
בנוסף חשוב מאוד להשאיר את הענבים מחוברים לענף גם אחרי ששוטפים.
כלומר, אפשר לפרק לענפים קטנים יותר אבל לא להוציא לגמרי.
בהצלחה!
אני מאחסנת בקופסא השקופה של החנות אבל שמגיעה עם מכסה וחורים המכסה.תודה על הפירוט.
באיזה כלי טוב לאחסן אותם?
בקופסא השקופה מהחנות - או קופסא אטומה יותר?
מישהו יכול להוריד?עובד פלאים![]()
גדר ההפרדה: אילו ירקות ופירות אסור להניח אחד ליד השני? - LivA
האבוקדו יהפוך לשחור אחרי יום במחיצת חברה צהובה, המלפפון ממש לא אוהב את העגבנייה שאתם מצוותים לו, ותפוחי האדמה רגישים במיוחד – אבל למה? אלו הירקות והפירות שישפיעו לרעה האחד על השניliva.co.il
ככה זה מדע.....
איפה קונים ?לנו יש קופסה שמחולקת
ומפרידה את הירקות והיא סגורה עם חורים לאויר..
והירקות נשארים טריים!!!
בפוקס הוםאיפה קונים ?
זה כתבה, זה לא הסרטה-אז עשיתי לך צילום מסך...מישהו יכול להוריד?
חסום לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: