ניסיתי את זה פעם אחת, לא היה שינוילישה ארוכה חשובה מאוד מאוד לבצק שמרים
פותחת את רשת הגלוטן כך השבצק יהיה אלסטי
אשמח להחכים מהמנוסים איך מגיעים לבצק טוב.
כל בצק עם שמרים.
שיהיה אלסטי רך וגמיש.
במה זה תלוי?
יחס החומרים? זמן ערבול?
קראתי פעם שבצק טוב זה שכשמותחים אותו לא נוצר 'חור', אלא נמתחחח כמו מסטיק.
אז, איך?
אני מכינה המון..אשמח להחכים מהמנוסים איך מגיעים לבצק טוב.
כל בצק עם שמרים.
שיהיה אלסטי רך וגמיש.
במה זה תלוי?
יחס החומרים? זמן ערבול?
קראתי פעם שבצק טוב זה שכשמותחים אותו לא נוצר 'חור', אלא נמתחחח כמו מסטיק.
אז, איך?
בדיוק כך. אני לשה לחלות אפילו כמה דקות יותר.במיקסר- ללוש שתי דקות לישה במהירות בינונית, אח"כ להפסיק לחצי דקה ולהמשיך לישה איטית לעשר דקות
פותח את כל הגלוטן
זה לא המון שמרים לקילו קמח?2 וחצי כפות שמרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק ג
א מִזְמוֹר לְדָוִד בְּבָרְחוֹ מִפְּנֵי אַבְשָׁלוֹם בְּנוֹ:ב יְהוָה מָה רַבּוּ צָרָי רַבִּים קָמִים עָלָי:ג רַבִּים אֹמְרִים לְנַפְשִׁי אֵין יְשׁוּעָתָה לּוֹ בֵאלֹהִים סֶלָה:ד וְאַתָּה יְהוָה מָגֵן בַּעֲדִי כְּבוֹדִי וּמֵרִים רֹאשִׁי:ה קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶקְרָא וַיַּעֲנֵנִי מֵהַר קָדְשׁוֹ סֶלָה:ו אֲנִי שָׁכַבְתִּי וָאִישָׁנָה הֱקִיצוֹתִי כִּי יְהוָה יִסְמְכֵנִי:ז לֹא אִירָא מֵרִבְבוֹת עָם אֲשֶׁר סָבִיב שָׁתוּ עָלָי:ח קוּמָה יְהוָה הוֹשִׁיעֵנִי אֱלֹהַי כִּי הִכִּיתָ אֶת כָּל אֹיְבַי לֶחִי שִׁנֵּי רְשָׁעִים שִׁבַּרְתָּ:ט לַיהוָה הַיְשׁוּעָה עַל עַמְּךָ בִרְכָתֶךָ סֶּלָה: