עוגה גבוהה מצופה קרם לבן.
קודם כל איך מצליחים להכין עוגה גבוהה?
מכינים כמה עוגות?
מכינים בלילה כפולה בסיר הפלא? איך היא נאיפית בפנים?
ועכשיו לקרם,
יש טיפים לקרם יציב?
עדיף לצפות בבצק סוכר?
קניתי קישוט לשים מעל, לא צריכה עוגה צבעונית, רק לבנה חלקה.
מאד אשמח אם אי פעם הכנת עוגה גבוהה כזו ותוכלי לשתף אותי בתהליך.
סה"כ, יש לי בסיס טוב, בעז”ה אמור להצליח.
תודה!
קודם כל איך מצליחים להכין עוגה גבוהה?
מכינים כמה עוגות?
מכינים בלילה כפולה בסיר הפלא? איך היא נאיפית בפנים?
ועכשיו לקרם,
יש טיפים לקרם יציב?
עדיף לצפות בבצק סוכר?
קניתי קישוט לשים מעל, לא צריכה עוגה צבעונית, רק לבנה חלקה.
מאד אשמח אם אי פעם הכנת עוגה גבוהה כזו ותוכלי לשתף אותי בתהליך.
סה"כ, יש לי בסיס טוב, בעז”ה אמור להצליח.
תודה!