מאמינה בניסים
משתמש צעיר
לא לקט ירקות רגיל- זה אני מכירה ויודעת טוב טוב מה להכין.
יש לי במקפיא לקט קפוא של ירקות לקוסקוס (דלעת, קישוא, גזר, סלרי, חומוס...)
יש סיכוי להכין מזה מרק לקוסקוס שיצא אכיל?
לטגן בצל ושום קודם ואז להוסיף את הלקט? לבשל במים לבד?
יש לי במקפיא לקט קפוא של ירקות לקוסקוס (דלעת, קישוא, גזר, סלרי, חומוס...)
יש סיכוי להכין מזה מרק לקוסקוס שיצא אכיל?
לטגן בצל ושום קודם ואז להוסיף את הלקט? לבשל במים לבד?