זה בטוח שייך לפה?....נכנסת לרשימת הפורומים בוחרת נניח איש את רעהו ומעלה בצד שמאל הוא נותן צור נושא חדש
זה בטוח לא שייך..זה בטוח שייך לפה?....
יוואוו גדול עלי..אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
כמה שוקולד לכזו עוגה?אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
איזה מפורט!!! נשמע מקצועי ביותר!!אנסה לעזור.
אם את רוצה עוגת "סמאש קייק" אמיתית... את צריכה תבנית של סמאש קייק, תבנית שמורכבת מ2 חלקים, אחר נראה כמין "מנג'ט" גדול והשני כמין הראש של העוגה.
את אופה בשני החלקים עוגת שוקולד פשוטה ומחלצת מהתבנית.
לאחר מכן את ממיסה שוקולד צימקאו, (לבן או חום לבחירתך, אם את רוצה בצבע מסוים תמיסי לבן ותוסיפי מעט צבע מאכל) ושופכת אותו לתבנית שנראית כמו מנג'ט, ומורחת בעזרת מכחול (עדיף כמה שיותר עבה שלא יהרסו לך הידים ) על כל הדפנות, ומכינה לקרור של 5-10 דקות, מוציאה ושוב חוזרת על התהליך. כך במשך 3 פעמים- מה שיגרום שהשוקולד יהיה עבה מספיק ולא ישבר מכל נגיעה.
לאחר שהשוקולד התקשה מספיק את משחררת אותו מהתבנית ומכניסה לתוכו את עוגת השוקולד (צריכה לחתוך מעט בצדדים כדי שייכנס).
מורחת מעט קצפת מעל ומניחה את החלק השני של עוגת השוקולד. ומקשטת כאוות נפשך.
בד"כ נהוג לעשות "רוזטות" שזה כמין פרחים מקצפת, בצנטר מס' M1.
(לקצפת יציבה תוסיפי מעט א. פודינג)
אשמח לענות לשאלות נוספות.
כן זו השקעה קצת הזויה ביחס לילד ולגילו...כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?לא זוכרת כמויות מדויקות, אבל שוקלד צימקאו זה לא מוצר יקר
נראה לך שילד בן שנה באמת אוכל את זה???את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?
ואת הדבר הזה את נותנת אח"כ לילד בן שנה לאכול?...
יוואוו גדול עלי..
מתחילה לחשוש שאני יורדת מהענין
אין לי תבנית ולא מתכננת להשקיע בזה, איך אפשר לעטר עוגת טורט עגולה וגבוהה?
ותודה רבה על ההשקעה בפירוט התשובה
(הנה התשובה...)כמה שוקולד לכזו עוגה?
זה מדהים!!!
לא מתים מלאכול צמקאו......את רצינית שאת מתכוונת לצמקאו?
ואת הדבר הזה את נותנת אח"כ לילד בן שנה לאכול?...
בדיוק כך....נראה לך שילד בן שנה באמת אוכל את זה???
הוא נהנה להתלקק על הקצפת, ואח"כ אחים שלו נהנים לחלק את העוגה ביניהם.
לצימקאו בד"כ לא מגיעים.
יצירתיות נשפכת(הנה התשובה...)
שפכתי לקערה חד פעמית
ולחצתי מעליה קערה חד פעמית נוספת עד שהשוקולד עלה לשוליים וכמעט נשפך
כל העסק הלך לנוח במקפיא
כשהתקשה השוקולד קרעתי מעליו את הקערות הח"פ וקיבלתי - קערת שוקולד!
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: