רוצה להדגיש לגבי התוספות- ירקות וכד': זה מאד מוסיף, אבל בכלל לא הכרחי. גם אורז לבן פשוט יוצא בתנור יותר טעים ויותר אוורירי. (ואם אופים בח"פ- מומלץ ע"ג תבנית תנור- גם בלי כלים לשטוף )
אבל יש פרט נוסף שמאד משפיע: האיכות של האורז עצמו.
הכי מומלץ אורז בסמטי- אני מאד אוהבת של סוגת.
לאורז הבסמטי יש טעם עשיר, ומרקם נגיס, והוא יוצא אחד -אחד.
אם אין, או שאתם אוהבים דווקא את המרקם היותר נימוח- אורז יסמין של מיה הוא מצוין.
אבל יש פרט נוסף שמאד משפיע: האיכות של האורז עצמו.
הכי מומלץ אורז בסמטי- אני מאד אוהבת של סוגת.
לאורז הבסמטי יש טעם עשיר, ומרקם נגיס, והוא יוצא אחד -אחד.
אם אין, או שאתם אוהבים דווקא את המרקם היותר נימוח- אורז יסמין של מיה הוא מצוין.