מבחינה פרקטית ומבחינה כלכלית.
מצד אחד המטבח בתוכנית 2 פחות חשוף לעומד בדלת ויש בו טיפה יותר משטחי עבודה, למרות שחלקם קטנים ואני לא יודעת כמה שימושיים. מצד שני המטבח בתוכנית 1 יותר זול, (בכמה באמת?) ופחות פינות. יש לי סלידה מפינות שעולות כסף ולא נותנות תמורה למחיר. בתוכנית 1 הוא גם תופס פחות מקום מראש השלחן, מה שמאפשר מעבר קל לסלון, ופחות מפריע כאשר מישהו יושב שם ומישהו רוצה לפתוח מקרר.
עוד שאלות:
המזווה הוא בגובה 1.3 מטר, האם להשאירו במקומו או להצמידו לעמוד? (וכך הוא מגליש את שטח המטבח לשירותי אורחים?)
וגם האם כדי להרויח משטחי עבודה לעשות את השלחן מאי גבוה, שיתן נוחות עבודה? אני מאוד רוצה, בעלי מפחד מחידושים, וחושש שיהיה קשה לילדים עם כסאות בר, וגם שזה מגביל מאוד בכסאות.
תובנותיכם על אי במטבח.
והאם יש כזה דבר אי נייד, שלא מחובר לרצפה?
1.
2.
מצד אחד המטבח בתוכנית 2 פחות חשוף לעומד בדלת ויש בו טיפה יותר משטחי עבודה, למרות שחלקם קטנים ואני לא יודעת כמה שימושיים. מצד שני המטבח בתוכנית 1 יותר זול, (בכמה באמת?) ופחות פינות. יש לי סלידה מפינות שעולות כסף ולא נותנות תמורה למחיר. בתוכנית 1 הוא גם תופס פחות מקום מראש השלחן, מה שמאפשר מעבר קל לסלון, ופחות מפריע כאשר מישהו יושב שם ומישהו רוצה לפתוח מקרר.
עוד שאלות:
המזווה הוא בגובה 1.3 מטר, האם להשאירו במקומו או להצמידו לעמוד? (וכך הוא מגליש את שטח המטבח לשירותי אורחים?)
וגם האם כדי להרויח משטחי עבודה לעשות את השלחן מאי גבוה, שיתן נוחות עבודה? אני מאוד רוצה, בעלי מפחד מחידושים, וחושש שיהיה קשה לילדים עם כסאות בר, וגם שזה מגביל מאוד בכסאות.
תובנותיכם על אי במטבח.
והאם יש כזה דבר אי נייד, שלא מחובר לרצפה?
1.
2.