מגלגלים כמו בלינצעס?ממליצה מאד מאד על טורטיה במילוי כבד עם בצל, לגלגל לטבול בביצה ובפרורי לחם ולטגן - יוצא מעדן!!
הכנתי את זה פעם ראשונה לראש השנה והיה משהו מיוחד, בטוחה שאחזור על זה שוב בסוכות בעז"ה
טורטיות ממלאים ומגלגלים כמו בלינצע'ס?בלת"ק
לאחרונה אני מכינה הרבה, טורטיות במילוי עוף טחון
מטגנת בצל להזהבה, מוסיפה לעוף תבלינים (שמה בעיקר גריל עוף וראס אל חנות- מוסיף קצת ניחוח של מתיקות וקינמון) ומטגנת עם הבצל עד שכל העוף מלבין. מוסיפה רסק עגבניות ( חבילה קטנה לחצי קילו) או רוטב ברביקיו.
מערבבת היטב שלא יהיה פירורי.
ממלאה את הטורטיות, מצפה בביצה ופירורי לחם ואופה 5 דקות.
אם העוף טרי, אני בד"כ מכינה כמות מאד גדולה ומקפיאה לפני האפיה. ככה יש לי לשלוף לשעת הצורך וצריך רק לאפות.
אגב זה פחות מתאים כתוספת בליל שבת? יש קטע שזה יהיה על הפלטה כל הלילה?בשר מבושל באיזו שהיא דרך. (במרק זה מעולה. מרוויחים מרק משובח על הדרך) כשהוא מבושל ורך מפרקים אותו עם שני מזלגות ודרכו סלולה להיכנס ליאפצ'ק.
מניחים בצד, עושים חצי גלגול, מקפלים קצוות שלא ישפך החוצה וממשיכים לגלגל עד הסוף (מומלץ להכיו עיסה של קמח ומים "ולהדביק" את הקצה)מגלגלים כמו בלינצעס?
מעולה, אני חיממתי בקומה שניה והנחתי מעל נייר אפיה לשמור על הלחות (אפשר גם שקית הקפאה)איך זה כשזה מוגש אחרי חימום על הפלטה? עדיין טעים?
סגנון יותר מתאים רק למבוגרים / לאנשים שאוהבים פסטו. (אני לא)בלתק
ממליצה מאוד מאוד על המתכון הזה
הוא שמור אצלינו ליו״ט ושבת של סוכות, ורק בו מכינים את זה
זה אחד הדברים המדהימים!
חגים - אשכול הגיוונים לחגים - מנות ראשונות
@chani2006 בבקשה, בשורות טובות ויציאה מהירה מהבידוד.www.prog.co.il
אפשר גם לטגן למי שרוצה...אפיה בתנור?
ואיך ממלאים טורטיות? כלומר לאיזה צורה ?
אני מחממת בלי נייר כסף מעלאיך זה כשזה מוגש אחרי חימום על הפלטה? עדיין טעים?
דווקא הילדים מתלקקים על זה.סגנון יותר מתאים רק למבוגרים / לאנשים שאוהבים פסטו. (אני לא)
לא?
מישהי?בקשר לטורטיות,
אני לא אוהבת אותן מטוגנות בביצה ופירורי לחם
איך מכינים בלי הציפוי?
(עם כל המילויים הטעימים שהוזכרו)
יש טוסטר בשרי אם רלוונטי
איך מתכון המוס?בר"ה הכנתי כמנת פתיחה מוס סלמון.
קררתי בתבניות סילקון בצורת כדור והגשתי לכל אחד שלושה כדורי סלמון לצד ממרח אבוקדו וסלט חסה צבעוני. (אפשר להגיש את המוס על טורטיה, עיגול בצק עלים או כל בצק אחר)
אח"כ כמנה עיקרית היה הטשולנט לצד יאפצ'ק ופסטרמה ביתית.
היה חגיגי ושונה ועם זאת שבתי.
500 ג' סלמון חתוך לקוביות. אופים עם מלח פלפל ושמן זית 12 דק' ב170 מעלות.איך מתכון המוס?
עוד אפשרות מאוד יפה למעלה - שתי וערב ממלאווח נוסף.מעל או לפזר שומשום, או לקשט בפסים דקים של מלאווח, או לכסות במלאווח נוסף.
אז עם מה עשית? רק ירקותחזה עוף ממולא בירקות\בשר טחון- הכנתי בר''ה והקפאתי היה מוצלח ממש(עשיתי בלי הבשר טחון)
כל רגע - מתכון לחזה עוף ממולא בבשר וירקות
מנה משביעה המתאימה לארוחה חגיגית, מתכון לחזה עוף במילוי של תערובת בשר טחון עם קוביות קטנות של גמבה אדומה וגזר, בשילוב של בצל קצוץ, ירק ומגוון תבלינים, יוצרים יחד מנה יוקרתית ומשובחתwww.kore.co.il
טורטיה במילוי בשר טחון\ ירקות מוקפים עם חזה עוף(לא טוב בהקפאה)
בולנז מבשר טחון(אפשר להקפיא)על בורקס\בלינצס
לגבי לזניה מנסיון לא להניח ישירות על הפלטה אחרת השכבה התחתונה מתייבשת):
בהצלחה
הקדאייף מכינים ושומרים בנפרד כנראה, לא?שערות קדאיף עם כבדים
יילך בשבת בבוקר?
או ייאבד את הקריספיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: