פאות רייצ'י
משתמש חדש
אשמח מאוד למענה ממי שהתנסתה
אני בשלב סיום תכנון מטבח וחשוב לי להיות בטוחה בכל דבר לפני שיוצא לייצור- יש לי מעצבת מדהימה אבל בכל זאת אשמח לחכמת ההמונים...
האם מומלץ שאזור הבישול יהיה באי- כיור, אינדוקציה מדיח וכו (ללא פינת ישיבה) או בשישי?? אני מרגישה שהשי הבשרי קטן מדי (אזור c( מצד אחד יש לי אי שמחפה על הגודל אני ממש אובדת עצות
מצרפת תמונה של תכנון המטבח אשמח להצצעות \ הערות לשיפור
גם מבחינת נראות האם פולימר או צבע בתנור (רוצה מטבח ארופאי )
אני בשלב סיום תכנון מטבח וחשוב לי להיות בטוחה בכל דבר לפני שיוצא לייצור- יש לי מעצבת מדהימה אבל בכל זאת אשמח לחכמת ההמונים...
האם מומלץ שאזור הבישול יהיה באי- כיור, אינדוקציה מדיח וכו (ללא פינת ישיבה) או בשישי?? אני מרגישה שהשי הבשרי קטן מדי (אזור c( מצד אחד יש לי אי שמחפה על הגודל אני ממש אובדת עצות
מצרפת תמונה של תכנון המטבח אשמח להצצעות \ הערות לשיפור
גם מבחינת נראות האם פולימר או צבע בתנור (רוצה מטבח ארופאי )