קראתי חלק מהתגובות
ההצלחה בעיקר תלויה בסוג האורז
טיפים חשובים-
- אורז בסמטי הוא המשובח ביותר.
-לטגן כ2 דקות את האורז בשמן תוך כדי ערבוב (כך כל אחד נעטף בשמן)
-להוסיף מים רותחים!! (קצת פחות מ2 כוסות לכל כוס אורז)
-כוס אורז לא צריכה בישול של יותר מ12 דקות!
(במיוחד כשהמים רותחים)
ההצלחה בעיקר תלויה בסוג האורז
טיפים חשובים-
- אורז בסמטי הוא המשובח ביותר.
-לטגן כ2 דקות את האורז בשמן תוך כדי ערבוב (כך כל אחד נעטף בשמן)
-להוסיף מים רותחים!! (קצת פחות מ2 כוסות לכל כוס אורז)
-כוס אורז לא צריכה בישול של יותר מ12 דקות!
(במיוחד כשהמים רותחים)